pátek 20. září 2013

Dáreček z výměny u Věrky

Krásný den. Opravdu krásný - aspoň když se teď dívám z okna ven. Sluníčko od rána svítí a člověku to hned nastartuje dobrou náladu. A začíná to vypadat opravdu podzimně (to když se kouknu na teploměr :-)) a taky barva listí stromů se začíná měnit.... Však jsem taky měla včera velké stěhování - "venčené" pokojovky jsou už z terasy zase pěkně zpátky doma v teploučku...

A taky mi včera pošťačka předala balíček od Lenky H. (Fizule), která mi jej poslala v rámci výměnné akce u Věrky.

Po jeho otevření na mě vykoukl krásný háčkovaný polštářek se dvěma roztomilými srdíčky na zavěšení. A protože Lenka se mnou můj dáreček konzultovala ještě před tím, než začala tvořit, jeho místo i určení už bylo předem dané - romanticky laděná ložnice. Dostala jsem i super tip na "podvlečení" polštářku barevně odlišným povlakem. Polštářek tak bude pokaždé trochu jiný.

Tak mrkněte, jak se zabydlel :-) Snad se mu bude u nás doma líbit :-)



Bílé srdíčko jsem si pověsila na své 3D v červené barvě, myslím, že jim to spolu moc sluší :-)

Leni, ještě jednou díky! Loučení s ním muselo být opravdu těžké...

Já už svůj dárek pro Denisu (http://mojeradosti-takovajsem.blogspot.cz/) také poslala. Čekám, až k ní dorazí a pak Vám prozradím i já, čím jsem se jí snažila udělat radost...


Krásný den

Anička

8 komentářů:

  1. Moc hezký polštářek a srdíčka se mi líbí také:-) Zuzana

    OdpovědětVymazat
  2. Ani, dostala jsi opravdu moc krásný dáreček. Lenka je velká šikula.
    Už jsem moc zvědavá co jsi tvořila ty... :-) Hezký víkend Anny

    OdpovědětVymazat
  3. No téda, krásně jim to u Tebe sluší :o) zabydleli se všichni dokonale. Moc pěkně jsi to vyřešila s těmi srdíčky, pěkně Ti tam ladí :o) jsem moc ráda, že jsi spokojená! Pa, L.

    OdpovědětVymazat
  4. no paráda! na tom srdíčku od LenkyH se mi hrozně líbí ten prostředek, to je prostě nádhera

    OdpovědětVymazat
  5. Jsem ráda, že jsem dostala dáreček od takové šikulky, jakou je Lenka. S polštářkem se loučila s těžkým srdcem, o to víc si vážím jej vážím. A srdíčka - ta jsou nádherná, nejspíš si ještě nějaké přiháčkuji podle jejího návodu sama - když ne pro sebe, tak někomu dalšímu jako dárek.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna