čtvrtek 8. června 2017

Pro mě...

... nebude. Sice jsem měla na tu květovanou látku už od loňska, kdy jsem z ní šila první klobouček pro kamarádku, spadeno. Ale než jsem se k šití toho vlastního dostala, předběhla mne Jana a její objednávka. Malinký ždibíček sice ještě zůstal, ale nevím, nevím, jestli to bude na celý klobouček... Tak si budu muset nechat zajít chuť a nebo po ní vyhlásit pátrání. Má oblíbená dodavatelka ji už skladem nemá...


Dnes tedy ještě jeden oboustranný letní klobouček, přivolávající léto, slunce, moře, nekonečné pláže... :-)



Krásné dny

A.

6 komentářů:

  1. Klobouček na léto jako dělaný a moc hezký. Bezva kombinace látek .
    Hezký den!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, je má oblíbená :-) Krásný víkend A.

      Vymazat
  2. Modrá je dobrá. ;-)Krásný sluníčkový den (večerní sprška by nevadila...). D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, je a jak uklidňuje, viď? :-) Však já to s tím svým ještě nějak udělám .-) A souhlasím, večerní spršky jsou moc fajn. Krásný den i nadcházející víkend A.

      Vymazat
  3. Dobrý večer, Aničko, klobouček je krásný. Taky celé léto nosím,ale slamáčky, mám jich několik.Dnes jsem si na Vás vzpoměla, nevím jak máte zařízený inzerier v domečku,já mám jak jinak než ve venkovském stylu a objevila jsem na internetu na bazaru starožitnosti Příbram krásné malované štoudve. Ķoupila jsem tři, jednu mám v chodbě na deštníky a dvě v jídelně.Ve větší mám proutí a v malé květináč s kytkou. Když budete mít chvilku jukněte.Jsou opravdu krásné
    .Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, děkuji za pochvalu. Slamáčky jsou fajn, loni jsem si jeden taky pořídila, ale zapomínala jsem jej neustále doma... letos půjdu do sebe a budu na to víc myslet :-) Štoudev jsem si musela najít na internetu, přiznám se, že to slovo slyším poprvé v životě :-) Musí to být nádhera, ale kam mám kouknout, není přiložen odkaz :-( Krásný den i nadcházející víkend A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna