neděle 18. června 2017

Poslední...

... kousek mé oblíbené zrnité šedé látky, kterou jsem si kdysi koupila na nové potahy barových židlí v kuchyni a pak z ní našila mnoho krásných skládacích tašek a polštářů, padl tento týden na objednávku Edity.



Kromě dvou setů růžového ložního povlečení si u mne objednala dva holubí povlaky na polštářky s bambulkami, které už jsem kdysi šila i pro sebe. Původně bylo látky tak akorát na jeden polštář, ale nakonec jsem navrhla zadní stranu polštáře z šedé bavlny a látky tak zbylo i na druhý polštářek .-) Malování barvami na textil, jednoduchá výšivka i bambulky ovšem zůstávají.

Látku už nikde nevidím, i když jsem se po ní už tolikrát poohlížela. Výrobce ji asi přestal vyrábět... taková škoda...

Takže dnešní příspěvek je pro mne tak trochu nostalgický... bylo to s tebou fajn, šedivá zrnivko, ale už jsem nakoupila Tvé nástupce, ale vzhledem k jejich ceně do nich budu stříhat velmi, velmi uvážlivě... a kdo ví, třeba z nich nakonec ušiji šaty, jak jsou krásné :-)

Krásnou neděli

A.

11 komentářů:

  1. Hezké polštářky.Neokoukané. Už i na fotkách je vidět, že je to příjemná látka, že se tzv. nese.
    Tak snad její nástupce bude mít vlastnosti podobné.
    Hezkou neděli, Aničko!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanko, děkuji a věřím, že jsem snad nesáhla po špatném nástupci :-) Krásný nedělní večer A.

      Vymazat
  2. Aničko, někdy až člověka zamrzí, že něco hezkého, příjemného, kvalitního přestali vyrábět :o). Alespoň si látkou udělala radost tolika lidem :o)) a využila ji do posledního zbytečku.
    Měj se hezky.
    Ála

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Álo, je to tak. No co naděláme, tak mě aspoň může blažit pocit, že nepřišla zbytečně nazmar :-) Krásný večer A.

      Vymazat
  3. Anicka, prajem celej rodinke peknu nedelu ... Vankusky su ocarujuce ... Seda kombinovana s bielou je velmi svieza ... Tesim sa na dalsie inspiracie ... 😀

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lauri, moc děkuji. Šedobílou mám stále víc raději, společně působí čistě a někdy až vznešeně a hodí se úplně všude :-) Krásný večer A.

      Vymazat
  4. Anicka, prajem celej rodinke peknu nedelu ... Vankusky su ocarujuce ... Seda kombinovana s bielou je velmi svieza ... Tesim sa na dalsie inspiracie ... 😀

    OdpovědětVymazat
  5. Aničko, ty jsou nádherné. Všechny Tvé výrobky obdivuji, jak růžové povlečení, kloboučky, tašky aj. Máš vše úžasně propracované, jedna radost pohledět.
    Přeji příjemnou neděli.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, moc děkuji za poklonu. Moc mě těší, že se mé výrobky líbí i dalším. Je to pro mě o důvod víc tvořit a zkoušet dál :-) Krásný večer A.

      Vymazat
  6. Aničko, krásné polštářky a máš pravdu, působí to vznešeně, zajímavě. Takové byly i všechny Tvé nákupky (toto slovo mi přijde trochu hanlivé pro takovou krásu). Přeji pěkný den. D. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, moc děkuji za poklonu :-) Měj se krásně A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna