úterý 20. června 2017

Lněný...

... přírůstek v podobě nového povlečení do naší ložnice přichází téměř ihned poté, co jsem došila to předchozí v růžové. Důvod je nasnadě. Když už jsem učinila největší objednávku metráže v celé své historii nakupování, přišla spolu s ní i obrovská motivace do vybraných látek střihnout a začít šít, aby se "hromádka" zase trochu utřepala .-)

Abych věci uvedla na správnou míru. Povlečení není lněné, ale bavlněné s lněným efektem a krémově bílým potiskem. Dlouho jsem vybírala a musela různě kombinovat, protože u některých zvolených látek s požadovaným dekorem neměl dodavatel dostatečné množství.

Ale nakonec jsme se dohodli - povlaky na polštáře jsou tak ušity z kombinace kytičkované a zik-zak látky, povlaky na pokrývky pak z kombinace proužků a puntíků. 


Naaranžováno zatím s polštářky v bílé, šedé a světle hnědé barvě, ale v noci jsem dostala nápad na nový model, který tu něžnou krásu ještě podtrhne, tak uvidím, kdy se dostanu i k jejich realizaci .-)


Mějte krásné dny a moc děkuji za všechny vaše komentáře k předchozímu příspěvku, ke kterým se ještě individuálně určitě vrátím :-)

A.

12 komentářů:

  1. Aničko, Ty jedeš jako drak. ;-) Krásné. Pěkný den! D. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, děkuji, mám z něj obrovskou radost a jeho ušití nemohlo přijít v lepší dobu... ale o tom možná jindy .-) Krásný den A.

      Vymazat
  2. Aničko krása. Také mám v plánu někdy ušít povlečení. Pomalu se mi to moje koupené opírá a nemůžu si vybrat z toho co je v krámech :-). Někdo by řekl, že nevím co chci, vždyť všude je toho tolik, proč si tedy nevyberu. Právě že vím co chci. Chci povlečení do béžova, abych ho nemusela moc žehlit a hlavně aby vydrželo déle než 3 roky.
    Polštářky na posteli jsou krásné, jen škoda, že něco takového také nemůžu mít v ložnici na posteli. Drahé polovičce to vadí. Takže je tam pouzu můj macíček a jinak nic.
    Tereza

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terko, děkuji :-) Jinak k těm polštářkům - u nás to bylo podobné, když jsme kdysi spolu s mým nastávajícím začali žít. Ale během týdne si zvykl na celou "posádku" pěti malých polštářků v posteli a už bez nich nechce od té doby spát. Jakmile jeden chybí, hned to pozná a je oheň na střeše :-))) Krásné dny A.

      Vymazat
  3. Něžné, krásné, jako vždy od Tebe! A Vaší ložnici to sluší...

    OdpovědětVymazat
  4. Aničko, v takovém krásném povlečení se musí spinkat jako v bavlnce. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, že váháš... :-) Děkuji a krásný den přeji A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna