sobota 3. června 2017

Když vás moc bolí v krku...

... je nejlepší zalézt do postele... a nebo k šicímu stroji (když máte ten komfort hlídací babičky, která přijela na pár dnů na návštěvu .-)) 

Tahle oboustranná kšiltovka je pro jednoho malého prcka - vnoučka mé čtenářky tohoto blogu. Doufám, že se bude líbit. Jinak ho budu muset rozebrat, z košíčků vyrobit podprsenku a pak si nechat udělat větší prsa :-)))


Krásný víkend

A.

9 komentářů:

  1. Já myslím, že žádná podprsenka nehrozí. Čapka je super a zcela určitě potěší.
    Přeji, aby bolest v krku přešla co nejdříve.
    Hezký zbytek víkendu!
    Hanka z Podkrkonoší

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanko, děkuji. Já babičce se "na dálku" líbí, tak uvidíme, co na ni vnouček, až ji dostane jako dárek k narozeninám :-) S nachlazením se asi ještě chvíli budu trápit, ale jsou horší věci na světě .-) Krásné dny A.

      Vymazat
  2. Dobrý den, Aničko, čapka je krásná.Já také přeji ,aby bolest v krku přešla.Asi je to z vedra.Mějte pohodový zbytek víkendu.Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, já se ale mám - nejdřív mi píše Hanka z Podkrkonoší, pak Martina z Českého ráje... Mám radost, že se kšiltovka líbí. A ta bolest v krku - ano z vedra a mé blbosti... když jsem to přehnala s klimatizací v autě .-) Krásný zbytek neděle A.

      Vymazat
  3. Aničko, jsi mě pobavila. Tak velká prsa snad radši ne, by jsi přepadávala... ;-)Kšiltovka je moc hezká, zajímavě nakombinovaná, myslím, že se bude líbit. D. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, tak to mě moc těší (mezi námi, já bych tak velká prsa ani nechtěla :-)) Krásné dny A.

      Vymazat
    2. Aničko, ono není o co stát. Naší Zuzce příroda nadělila a jako výhodu to opravdu nevidí...

      Vymazat
  4. Aničko, čepice je parádní!!! :-) L.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna