pátek 23. června 2017

Když to kvete i za humny...

... je to krása :-)


Alespoň kousek jsem si té luční krásy přinesla i domů. A přizdobila jen žlutozeleným květenstvím po bouřce polehlého kontryhelu měkkého, který celou jemnou kompozici dokonale doplňuje. 

Krásný nadcházející víkend.

A.

4 komentáře:

  1. Dobrý večer, Aničko.Luční kvítí si také trhám a dávám na zahradě na všechny stolečky do konviček a váziček.Je to krása.Krásný víkend přeji Vám i celé rodině a pejskovaný slečně.Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, já už mám pořádnou kytici kontryhelu i na stole na terase... Je sice ze zahrady, ale jeho původ je vlastně taky luční .-) Ráda bych víc, ale s těmi našimi indiány by mi z konviček a váziček, ať už v zahradě, tak doma, mnoho nezbylo. Tak zatím v počtu, který stačím alespoň trochu ohlídat .-) Krásný víkend i Vám A.

      Vymazat
  2. Mám taky moc ráda luční kvítí ve váze. Vypadá dobře v každé váze.
    Hezký den!
    Hanka z Podkrkonoší

    OdpovědětVymazat
  3. Hanko, luční kvítí mám ve váze nejraději. A souhlasím - sluší mu každá nádoba .-) Krásné dny A.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna