pátek 25. listopadu 2016

Stromečky...

... v květináčích k Vánocům patří. A nejen k nim. Některé z nich u nás slouží jako dekorace celoročně. Každý rok nějaký vyrobím i na náš školní adventní jarmark. Letos dva - dnes Vám představím první z nich - z bukvic. Květináček je hliněný opatřený bílou patinou a dozdobený háčkovanou hvězdičkou.


A spolu s ním i druhý věnec z přírodnin, který poputuje rovněž na náš jarmark .-)

Stejně jako u předchozího ve stavu před a po dozdobení.



Krásné dny

A.

6 komentářů:

  1. Nepochybuju, že tvoje výrobky budou mít úspěch, jsou opravdu krásné.
    Přeju krásný a pohodový začátek adventu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, děkuji za milý komentář. Snad budou a penízky za ně přijdou tam, kde prokáží dobrou službu - na hračky, pomůcky a akce našich dětí :-) Krásný adventní čas i Tobě, už skoro klepe na dveře :-) A.

      Vymazat
  2. Tyhle kulaté stromečky jsem ještě nezkoušela, ale vypadají moc hezky. :-) Viděla jsem na fotkách kouličku polepenou zrnkama kávy, z těch bukvic se mi to líbí o něco více. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, děkuji. Koule s kávovými zrnky je bezvadná, ale její krása tkví právě jen v té podobě koule, stromeček s kávovými zrnky tolik nevynikne, neměl by takový šmrnc jako ty z jiných materiálů... Krásné dny A.

      Vymazat
  3. Aničko, další pěkné výrobky. :-)A ten věneček bez ozdob - jen přírodně- bych si hned pověsila ( i když ozdobičky jsou moc pěkné). ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, děkuji :-) Asi se shodneme, ono u těch přírodních (naše Viki říká "lesních") věnců opravdu není už nic dalšího třeba :-) Krásné dny A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna