sobota 5. listopadu 2016

Na veselé vlně, aneb ještě jednu...

... jsem si nemohla odpustit. Podzimní čepice k Jiříčkově nové softshellové bundě. Barevnost trochu nezvyklá (kombinace tyrkysové s tmavě oranžovou až červenou), ale optimistická. Jiříček chtěl zprvu trochu jinou, ale my holky jsme jej ukecaly (ještě, že u toho nebyl můj muž) .-) a taky trochu uplatily (mohl si podle sebe vybrat ponožky .-)). Ale teď si ji Jirka pochvaluje, takže to ukecávání určitě stálo za to :-))


Vzor jsem použila opět "pružící" z předních a zadních reliéfních sloupků (začínala jsem na 20 dlouhých sloupků a háčkovala tenčí přízí Elian Nicky). Chtěla jsem původně vyzkoušet nový vzorek z překřížených polodlouhých sloupků, ale špatně se mi to kombinovalo s přidáváním sloupků při rozšiřování čepice a navíc se to hrozně táhlo, tak jsem nakonec sáhla po osvědčeném .-)

Jirka je v čapce fešák, skoro se bojím nasadit mu ji na hlavu do školky, aby mi ho nějaká mladší slečna neklofla :-)

Hezký víkend

A.

4 komentáře:

  1. Aničko, moc pěkná čepice. Povedla se ti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ali, děkuji. Když zrovna dneska jsem si říkala, že je to toho pršavého počasí jako dělaná. Navozuje pocit pohody a radosti :-) Krásný večer A.

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Děkuji, Ilonko. Ten vzor jsem si zamilovala .-) Hezký večer A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna