čtvrtek 3. listopadu 2016

Proměny...

... miluji, ať už jde o proměny vizáže člověka, interiéru či renovaci jednotlivých starších kousků a nebo třeba zahrady v čase vč. srovnání "před a po".

Vzhledem k tomu, že jsem dneska připravovala jeden příspěvek o proměnách i pro svou Kvetoucí zahradu na FB, napadlo mě, že se mohl líbit i některým z vás.

Takže dnes něco o proměnách jednoho místa v naší zahradě v průběhu dubna až října letošního roku. No řekněte, není ta příroda úžasná? :-)

Varování - toto je co do počtu nejobsáhlejší příspěvek, který jsem zde zveřejnila. Ale jak uvidíte, toto místo se nemění po měsících, ale po týdnech a nyní na podzim i po dnech. Chtěla jsem postihnout všechny momenty, které mi v danou chvíli přinášely radost. Všem vytrvalcům tedy třikrát zdar :-)















































































































Krásné dny

A.

12 komentářů:

  1. Aničko, moc krásná zahrada. Pokochala jsem se. Krásný den Jitka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitko, děkuji moc za kompliment. Přeji krásné dny A.

      Vymazat
  2. Aničko, už poněkolikráte ti musím napsat, nemám slov, jaká je to nádhera. prosím Tě, ty koule sis vyráběla nebo koupila? zajímaly by mě ty stojánky, jestli se dají koupit samotné, spíš asi vyrobit, že? je to moc pěkný prvek v zahradě. a prosím Tě, máš tam takovou poléhavou tůji, myslím, že je to tůje. naše sousedka ji má a má takové modré plody, je to ona?
    děkuji a přeji pěkný den Majka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Majko, děkuji za poklonu :-) Ke koulím - koupila, i když dvě mám už dva roky rozdělané ... :-) Nakoupila jsem je v OBI. K "poléhavé túji" - jde o jalovec šupinatý (Juniperus squamata "BLUE CARPET"). Hezký večer A.

      Vymazat
    2. Aničko, děkuji. určitě se po něm poohlídnu v zahradnictví.
      Majka

      Vymazat
  3. Aničko, úžasně jsem se pokochala ..... Marki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marki, to si mě moc potěšila, děkuji :-) Hezký večer A.

      Vymazat
  4. Aničko, úžasná pastva pro oči a pohlazení po duši. Moc ráda nakukuji do tvého blogu. Jsi velmi nápaditá jak na zahradě, tak i co se týká ručních prací.
    krásný víkend Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, děkuji za návštěvu i komentář. O některých čtenářích se totiž nedovím jinak než z komentářů :-) Přeji krásné dny A.

      Vymazat
  5. Krásné pokoukáníčko. Příroda je mocná čarodějka a ještě když jí někdo podpoří svým citem... Pohodový víkend. D.:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, moc děkuji. A souhlasím - hodně je to na přírodě, ale trochu se musíme snažit i my lidé (a je to tak dobře, jinak bychom si té krásy tolik nevážili) :-) Přeji krásné dny A.

      Vymazat
  6. Aničko nádherááááááááááááááááááááááááááá zase mne to potěšilo

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna