středa 30. listopadu 2016

Paní Sněhuláková...

... byla láska na první pohled. Moc na podobné kupované dekorace nejsem, ale tuto jsem musela vzít na milost :-) 


A spolu s ní na přání jedné z vás i rozsvícený smrček, o němž jsem psala zde :-) Při jeho focení jsem si uvědomila, že se ještě musím hodně učit, hodně učit... .-) Andílka z čtvrtky dřevěného polínka už mám nějaký ten rok, letos jsem mu pouze vylepšila svatozář o textilní hvězdičky, na které jsem narazila nedávno v galanterii.


Krásný den

A.

16 komentářů:

  1. Aničko, ani se nedivím, je krásná. a kdeže jsi ji koupila?
    přeji krásný den Majka

    OdpovědětVymazat
  2. Aničko, ta je kouzelná. Se ti nedivím, žes ji musela vzít. ;-)A rozsvícený smrček již přivolává Ježíška. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) A dnes nám do toho začalo krásně sněžit. Podle předpovědi to asi nevydrží dlouho, ale i tak to dodalo všemu tu pěknou zimní atmosféru, která k Vánocům vždycky patřila .-)

      Vymazat
  3. Tak do nákupu bych se také vrhla, je překrásná. V KIK jsem byla v pondělí, ale nezahlédla jsem ani jedinou, asi bylo již pozdě a byla rozebraná :o(((.
    Krásný adventní čas.
    Ála

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Álo, já když jsem byla v KIKa minulý týden, tak už jsem tam viděla možná poslední a to ještě pana Sněhuláka. Tuto jsem kupovala možná 3 - 4 týdny zpátky a schovala před mužem před odhalením venku do skříně :-) Krásné adventní dny i Tobě A.

      Vymazat
  4. Sněhulačka je nádherná, myslela jsem, žes jí Aničko šila a vůbec bych se nedivila. Takže mě překvapilo, že je z Kika...Určitě bych taky neodolala. Měj se moc krásně..Inka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Inko, děkuji, takovou krásnou bych ale nevyrobila :-) Krásné dny i Tobě a Tvé rodině A.

      Vymazat
  5. Opravdu nádherná, udělala krásnou parádu 1* :o) K

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Katko, děkuji. I u našich dětí má velký ohlas :-) Hezké dny A.

      Vymazat
  6. Moc hezké nálada vánoční a přeji krásné adventmí dny

    OdpovědětVymazat
  7. Mám pocit, že jsem na paní Sněhulákovou někde v obchodě také narazila! :-) Jenže už mám zákaz do našeho malého bytečku cokoliv kupovat, prý už se nám to tam nevejde, tak jsem si musela nechat zajít chuť. Každopádně u vás jí to náramně sluší! Je to moc milí dekorace. :)
    A stromeček je kouzelný! Nádhera, vytvoří krásnou vánoční atmosféru. Ráda při procházkách nakukuji do oken a zahrad u domečků a kochám se různou výzdobou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucko, máme to podobné, i já ráda nakukuji a kochám se a je fajn, že se lidé rok od roku snaží to své obydlí i jeho okolí zkrášlovat více. Krásné dny A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna