úterý 29. listopadu 2016

Adventní výzdobu v okolí domu...

... si letos hodně užívám. Různé nečekané okolnosti, které nastaly ve správný okamžik, daly příležitost vytvořit víc, než bylo původně plánováno :-) O stromečcích jsem psala včera, vznikla rovněž "girlanda" ze dvou smrkových větví a velkou radost mám z dvou novinek na našem "dvorku" - krásné proutěné adventní hvězdy připevněné k přední části kotce a proutěné metličky poblíž vstupu do domu.





Nafoceno nemám, ale po delším zvažování jsem si nakonec pořídila ještě jednu roztomilou slečnu sněhulákovou, která stojí nedaleko metličky a ke stromečku poblíž terasy jsem postavila před pár lety vyrobeného anděla z půlky polínka.

Okno do předsíně zvenčí zdobí krásné domečky od Stáni. Společnost jim dělá něžná andělí slečna od Renči.

A jak to máte letos s adventní výzdobou a vůbec předvánoční náladou vy? .-)

Krásný den

A.

4 komentáře:

  1. Aničko, máš to kolem domu moc pěkné! L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, děkuji, letos si to hodně užívám :-) Krásný zbytek dne A.

      Vymazat
  2. Aničko, krásné pohlazení po duši - andělka, domečky, usmívající se pták, tvoje výtvory... :-)Já letos nic-moc. Zase bude líp... ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, snad je u Tebe všechno v pořádku. A k výzdobě, ještě před 2 týdny jsem si myslela, že letos nebudu nic dávat ani na jarmark a pak to jeden den přišlo samo a já si přípravu na advent i Vánoce začala užívat :-) A i kdyby ne, nemá smysl lámat věci přes koleno .-) Měj se krásně A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna