čtvrtek 28. dubna 2016

Oringlí nadělení

V rámci barterového obchodu s Oringle dostalo mé "kvetoucí podnikání" dárek - návrh loga, vizitek, banneru na web, děkovací kartičky, dárkového poukazu... - zkrátka jednotnou vizuální tvář. 
 
 
A protože šlo o obchod výměnný, i já Péti na revanš plnila její přání - zahrádku sice nemá, ale postele ano - ložní povlečení už jsem vám představovala tady
 
Novým firemním designem šitým opravdu na míru jsem nadšená a těším se, až jej začnu denně pouštět do světa :-) Což mi připomíná, že bych měla co nejdřív navštívit tiskárnu a nechat si natisknout ty krásné vizitky, děkovací kartičky a dárkové poukazy! A také vřele doporučovat Pétiny služby, protože jsem přesvědčena o tom, že má opravdu talent.
 
Za mě maximální spokojenost. Jsem Péti vděčna za skvělý nápad uspořádat výměnu a podle jejích příspěvků o tom, jak směňovala s ostatními zájemci, věřím, že ani Péťa nelituje. 
 
Mějte krásné dny

A.

PS: pro mne je dnes obzvlášť krásný, přesně před třemi lety se mi narodil ve 23:23 náš chlapeček Jiříček :-)

14 komentářů:

  1. Aničko, moc pěkné a Péťa zakomponovala i tvůj úsměv. ;-)Jiříčkovi vše nej, nej, nej... hlavně žádné bacilky... DNEŠNÍ DEN SI OBZVLÁŠTĚ UŽIJTE! D. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, říkala jsem si, že v ní vidím něco svého... ale ten úsměv, ten mě nenapadl... ale možná na tom něco bude... je to závazek... pořád se usmívat :-) Díky za přáníčko pro Jiříčka a ano, hlavně žádné bacilky! Krásný večer A.

      Vymazat
  2. To je hodně povedený návrh.Mooooooc se mi líbí a taky si myslím, že "Oringle" má velký talent.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, díky za návštěvu i ohlas, to člověka hned povzbudí (a Oringle, pokud to bude číst, určitě taky :-))

      Vymazat
  3. Krásný !! přeji ,aby se zákazníci jen a jen hrnuli !!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivo, to je od Tebe moc milé... děkuji. Krásný večer A.

      Vymazat
  4. Moc hezké, veselé, úsměvné. Jen spojení "zahradní koučing" se mi nelíbí :o)).
    Ála

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Álo, díky za upozornění - nevím, co se nelíbí na spojení Tobě, ale já na konci rozhodně nechci "g", ani nevím, jak se tam vloudilo. Díky za pozorné oko.

      Krásný večer A.

      Vymazat
    2. Díky za upozornění! To je tak, když se člověk soustředí na design... Tohle není slovo, které by mi bylo blízké, každopádně mea culpa! P.

      Vymazat
  5. Aničko, moc pěkné návrhy. Ať se v podnikání a v práci daří! A Jiříčkovi všechno nejlepší. letí to:-) L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, díky za zastavení i milá slova... letí, to letí... strašně rychle :-) Krásný večer A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna