čtvrtek 16. dubna 2015

Druhý "letní" den...

... trávíme hlavně v zahradě. Děti dělají lotroviny od prvního zamrkání. Že by v nich sluníčko intenzivně rozproudilo jarní "mízu"? Jinak si tu neutuchající energii projevující se chtěnými, ale i nechtěnými projevy nedokážu vysvětlit...

Přesto jsme však dopoledne stihli letos poprvé posekat trávník, pověsit na venkovní sušák vyprané prádlo a vyřídit pár zahradnických konzultačních drobností, díky nimž snad další dvě zahrádky (z toho jedna v Itálii) budou zase o něco krásnější :-)




Na obrázcích jsou vidět i všechny vrbové oblouky, o kterých jsem vám psala už dříve :-)

Krásný den plný slunce i do vašich domovů a zahrad

Anička

5 komentářů:

  1. Ach jo! To je krása. Aj ja by som chcela také. :D
    Máš to krásne, Aničko. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) Majko, tak k tomu není třeba mnoho. Na podzim zasadit jarní cibuloviny a už teď se poohlédnout po pěkných skalničkách, jejichž hlavní kvetoucí sezóna právě začíná :-) Krásnou sobotu A.

      Vymazat
  2. Moc krásné! :-) Z fotek přímo čiší optimismus a jarní nálada! Tohle období zbožňuju :) Na zahradě trávíme každou volnou chvilku, když je na to počasí. Pěkný víkend! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kami, jarní nálada určitě a ten optimismus - soused by to možná viděl jinak :-) Takže si toho musel z vedlejší zahrady vyslechnout... Viki mě od rána neskutečně vytáčela, takže u nás bylo velmi neklidno. Dá se říct, že až foťák v ruce do mne vlil zase trochu více klidu :-)) Ale fakt je, že když je venku krásně, vše je víc na pohodu, než když člověk musí být zavřený s dětmi celý den doma. Krásnou sobotu A.

      Vymazat
    2. Hihi, jj taky to znám, někdy je to s dětmi docela záběr.. Je fajn vědět, že to tak má i někdo jiný ;)

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna