čtvrtek 2. dubna 2015

Střapatý kluk s tmavou barvou pleti...

... se zabydlel na našem okenním parapetu u jídelního stolu. K jeho výrobě nám stačila jedna silonová punčocha, zahradnický substrát, semínka obilí, zbytky plsti a korálky (na výrobu očí), kousek nitě (na výrobu nosu) a kousek barevné šňůrky (na ústa). A pak jen pravidelně zalévat a čekat, až narostou vlásky (nám začaly růst i první vousy :-))


Děti kluka pozorují každý den. Už jen čekám, kdy vezmou do ruky nůžky a udělají mu nějakou tu pěknou fazónku :-)

Krásné dny

Anička

8 komentářů:

  1. Tak to jsi mě teď dostala:-))) nemám slov. Co všechno se dá vymyslet. A běhounky mám ušité, dám dnes odp na blog. Do tašky se určitě pustím. Díky za inspirace. Ála

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Álo, tohle není žádná novinka. Střapáčky z osení znám už z dob svého mládí, jen u nás doma byl kupovaný a já chtěla něco vlastního :-))

      Vymazat
  2. Aničko, to je fakt vtipné...Ivana

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Aničko
    No je moc pěkný,sluší mu to klukovi.
    Hezké prožití velikonočních svátků Marťula.

    OdpovědětVymazat
  4. Znám, poprvé jsem "kluka" ještě s miniaturním ježkem dostala od své snachy. Dotáhl to až na pěkné "háro", které jsem mu musela zastřihnout. Další rok jsem kloučka už vyráběla sama a během roku pozorovala, jak se z kloučka stává vlasatec a nakonec šedivý stařík. Pak už jsem nezalévala, vlasy zežloutly a celá hlava uschla, ale stále byla ke koukání. Aničko, krásné svátky přeji.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna