úterý 10. února 2015

Přípravy na ples...

..., na který se po jednoleté odmlce chystáme (manžel z donucení, já s nadšením) koncem tohoto měsíce, s sebou nesou celou řadu (pro ženu) milých povinností. Nová plesová róba, případně i nové ladící botky, kabelka či bižuterie. Promyšlení a realizace slavnostního účesu a make-upu...

 Zdroj obrázků: www.bata.cz, www.stoklasa.cz, www.orsay.cz, www.profimoda.cz, www.vlasy-in.cz

Šaty a bižuterii jsme vybírali s Jiříčkem (resp. maminka vybírala a zkoušela a naše ochotná sousedka běhala kolem vitrín s Jiříčkem a hlídala :-)) 

S boty si starost nedělám, využiji ty, které jsem si koupila na sestřinu svatbu v létě.  

Účes jsem si vymyslela a hodlám tentokrát zrealizovat sama, případně s lehkou dopomocí "hlídací" babičky, která snad dorazí v onen den včas .-) 

Make-up svépomocí - ráda si vychutnám příležitost "namalovat si nějaký obstojný obličej na ten svůj ksichtík", jak doma s oblibou celému ženskému osazenstvu vždycky z legrace říkával náš taťka při každém líčení, jehož byl přítomen. 

Zbývá kabelka - tu bych si ráda ušila sama. Líbilo by se mi něco takového KLIK. Ovšem varianta s "béžovo-zlatým" podkladem (který by dokonale ladil k béžové podšívce šatů) již není u Stoklasy, ani nikde jinde k mání. Projela jsem svůj archiv Marin, internetové návody a něco v obdobném duchu snad zvládnu sama :-)

A co vy? Užíváte si přípravy i samotné "plesání" ve společnosti nebo v zimě raději sedíte pěkně v teploučku doma? :-)

Krásný den

Anička

2 komentáře:

  1. Páni, to jsou nádherné šatečky a krásně jsi sladila i ostatní doplňky. S takovou róbou budeš zářící ozdoba plesu. Letos jsem byla jen na Retro plese a největší mé náklady byly krásně puntíkaté šaty za 25 korunek z poctivého dederónu :-) Užij si chystání i plesání :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, puntíkaté šaty, to je něco na mě! :-) Jen ten dederón bych si asi moc neužila :-))) Krásný den Anička

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna