čtvrtek 1. ledna 2015

Proměna plechového jídelního podnosu...

... který jsem zakoupila přes Aukro spolu s několika košíky z pedigu a povlaky na polštáře, přišla na pořad dne ještě na sklonku loňského roku.

Stačilo trochu černého matného Eternalu a štětec a pak mít po ruce šikovného muže, který mi proměněný podnos/tác přivrtal v kuchyni na zeď. A máme mininástěnku na nákupní seznamy. Lednice, kterou jsme k tomuto účelu vždycky využívali, se totiž v poslední době hemží samými obrázky od Viktorky, které nemám to srdce redukovat :-)


Ať žije recyklace!

Krásný Nový rok

Anička

4 komentáře:

  1. Aničko, díky za skvělý nápad. Podobný tác tu mám a už trochu rezaví.jeho osud byl zpečetěn, skončil by kdesi na skládce..teď už mám jasno, nevím, jestli z něj bude nástěnka,ale rozhodně bude nově natřen..pak už se uvidí..měj se krásně a těším se na další nápady..Inka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Inko, díky za komentář :-) Ať žijí recyklace! Krásný den Anička

      Vymazat
  2. Ani, to je super recyklace. Dobrý nápad. Přeji ti krásný nový rok Anny

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anny, děkuji :-) Krásný nový rok i Tobě Anička

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna