čtvrtek 22. ledna 2015

Konečně hotovo...

... mám snad, alespoň pokud jde o závěsnou skříňku v obývacím pokoji. 


Proměnu dvířek už jsem vám ukazovala. Staronový svícen znáte taky. Jutový stromeček vznikl už před Vánocemi. A fazolkový věneček ještě mnohem dříve, jen jsem ho obvázala novou pentlí :-)

Nový kabátek dostalo prostírání z IKEi (z jedné strany černé a když se omrzí, z druhé strany bílé :-)). 

Není to tak dávno, co jsem na Pinterestu narazila na zajímavé vylepšení předmětů pomocí aplikace různých barevných grafických prvků - od proužků svislých a podélných, přes puntíky až velké "punti" k trojúhelníčkům a dalším možným i nemožným tvarům :-) Velmi mě to zaujalo a proto jsem si své staronové hrníčky "na dušičky" vylepšila stejným způsobem. 


Jablíčkové podtácky už mám dobré tři čtyři roky. Bez laku, v barvě dřeva. Když už jsem ale měla štětec v ruce, vzala jsem do parády i je - jednu sadu bílou barvou, druhou sadu černou barvou. Znáte to - black&white... :-)


Ve vázičkách máme naše rodinné úlovky. Černé pero je Viktorčin úlovek z jedné vesnické procházky po okolí. Paví pero si v roce a půl vlastnoručně vydobil náš Jiřík v ostravské ZOO, kde jednoho páva, který si vesele špacíroval mezi hosty, uběhal tak, že na to do smrti nezapomene a nevystrčí nos ze svého rajónu... :-) Nejsnáze jsem se ke svému úlovku dostala já - drátěné květiny - bedrníky - jsem si koupila v různých barevných kombinacích před několika lety u jedné šikuly na Fleru. Dnes už bych je zvládla sama :-))

Hezký den

Anička

10 komentářů:

  1. Aničko, u mě vedou jablíčka...hezká práce, ty a štětec jste kamarádi :o)
    Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) Děkuji. Mám z té proměny radost, nevím, z čeho větší. A štětec? Ten už mi téměř přirostl k ruce :-))

      Vymazat
  2. Aničko, moc pěkné, vypadá to, že jsi se narodila více ruká a každá ruka umí něco jiného, jsi moc šikovná, s tou černou to chytlo fajn šmrc :O) Maryša :O)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maryško, já jen zkouším, kde mám své hranice :-) Děkuji za milé hodnocení. Hezký večer Anička

      Vymazat
  3. Aničko jste nesmírně činorodý člověk. Tak akční a produktivní, než já se nadechnu a ztrávím co jste včera vyrobila, vy už máte hotové něco jiné, neméně pěkné. Vás by měli naklonovat. Tolik nápadů a realizací, chtěla bych mít trochu vaší akčnosti. Než se k něčemu odhodlám, tak zapomenu co jsem měla namyšlené. Jen tak dál, přeji mnoho dalších nápadů a zdařilých realizací. Emma

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Emmo, díky za tolik pozitivní komentář. A o mé klony raději nežádejte. Mám příliš mnoho nedostatků, aby nás takových po světě chodilo víc :-))) A k těm nápadům - já si je zapisuji, abych nezapomněla. Zkuste to taky, funguje to dobře :-)

      Vymazat
  4. Anicka vsechno mnj moc libi super prace zdravim tebe Karin

    OdpovědětVymazat
  5. ahoj, tak teda ty hrníčky naprosto vedou, jsou naprosto skvělé a úžasně vynikly!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moni, děkuji. A konečně jsem je zase mohla vytáhnout na světlo Boží :-)

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna