čtvrtek 8. ledna 2015

Druhá narozeninová GIVEAWAY...

... anebo losování výherkyně, která ode mne obdrží vlastnoručně vyrobený dáreček.

Losovali Jiříček a Viki. Každý jeden lísteček se jménem. A abych ty nebohé děti nenechala v té velké zodpovědnosti samotné, vylosovala jsem ze dvou vylosovaných výherkyň finální vítězku já :-))


Jitko, gratuluji k výhře. Možná je gratulace předčasná, dáreček pro Tebe teprve začnu vyrábět na základě toho, co si o sobě prozradila. Ale vynasnažím se, abych se Ti maximálně strefila do vkusu. Ozvu se Ti hned, jak budu mít hotovo (a slibuji, že to nebude až u vyhlášení další narozeninové GIVEAWAY :-)))

Všem mockrát děkuji za čas, který jste věnovaly mým dotazům. Ráda jsem se o vás a vašich domovech dověděla zase něco nového.

Krásný den

Anička


8 komentářů:

  1. taky moc gratuluju výherkyni a těším se z krásného druhého místa (y) ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Jituško,gratuluji k výhře, Kecce přeji úsměv na rtu, že se dostala do užšího výběru a nám všem ostatním radost se sdílení všeho krásného. Děkujeme Aničko :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Blahopřeji výherkyni, a děkuji Aničce za zajímavou akci :O). Vzpomínám na své loňské vítězství, bylo to poprvé, co jsem něco vyhrála a měla obrovskou radost :O). Přeji všem krásný den Maryša

    OdpovědětVymazat
  4. Velkou gratulaci posílám Jitce a Aničce přeji hodně dalších skvělých nápadů a dostatek času na tvoření.

    OdpovědětVymazat
  5. Připojuji se. Jitka se má určitě nač těšit. ;-) Aničce přeji další skvělé nápady. :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna