pondělí 29. září 2014

SOUTĚŽ o tvořící materiál na podzimní dekorace

Dobré ráno,

podzim, který se nám rozjel na plné obrátky, nenechává chladnou leckterou kreativní duši. Na blozích se to začíná pomalu hemžit podzimními dekoracemi. Snad tedy oceníte soutěž, kterou jsem pro vás připravila ve spolupráci se společností Stoklasa textilní galanterie s.r.o. 

Vyhrát v ní můžete tvořící materiál na výrobu nějaké pěkné podzimní dekorace. Materiál do soutěže jsme společně vybírali z těchto kategorií zboží v e-shopu: polystyrenové polotovary, umělé rostliny a plody, ostatní potřeby pro aranžování, organza a dekorační tyly, pírka a péra.

Vylosovaný výherce pak v zaslaném balíčku konkrétně nalezne: 2 polystyrenové věnce o průměru 19 cm, 1 balení umělých jeřabin, 1 sáček krásných síťovaných listů, 1 pětimetrový svazek ozdobného drátu o průměru 1,5 mm, 1 sáček aranžovacího lýka, 12 ks umělých ojíněných minihruštiček, 20 ks ozdobného slepičího peří a 1 sáček dekoračního mechu.

Pěkně pohromadě je vidíte níže - balíček bude výherci zasílán přímo společností Stoklasa, je tedy možné, že se barvy některého z vybraných materiálů mohou lišit oproti těm, které jsem vám namixovala já :-) 



Myslím, že to ale stojí za alespoň malé pozastavení... :-)

Inspiraci pro své tvoření nejen podzimních dekorací můžete čerpat na facebookovém profilu společnosti STOKLASA


Není to podmínkou pro získání výhry. Pokud se Vám však nabídka společnosti či její prezentace na facebooku a webu líbí, nebo máte dokonce osobní pozitivní zkušenost při nákupu v jejím e-shopu, podpořte její úsilí zaškrtnutím "To se mi líbí" na jejím facebookovém profilu.

Zbývá zveřejnit soutěžní otázku. Zajímalo by nás, "Co vás nejvíce zaujalo v nabídce www.stoklasa.cz? Vložte prosím odkaz na jeden produkt, který se vám nejvíce líbí či byste ho nejlépe využili."

Odpovídat formou komentářů k tomuto příspěvku můžete do konce tohoto týdne, tj. neděle 5. října 2014 včetně. Nezapomeňte na sebe prosím uvést e-mailový kontakt.

Těším se na vaše komentáře.

Krásné podzimní dny

Anička

13 komentářů:

  1. Dobré ráno, otevřu blogger a hned na mně vybafne Vaše milá soutěž :o) díky!
    U Stoklasy se mi mooooc líbí stuhy a vše potřebné pro háčkování (korálky, příze, knoflíčky)... Ale co mně nyní mooooc zaujalo: http://www.stoklasa.cz/kazeta-na-siti-6-5x10-5x17-5cm-s-prosklenym-vikem-x132984
    Mějte hezký den, Štěpka, balkova.s@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Aničko,
    soutěž o podzimní dekorace si rozhodně nemohu nechat ujít !
    Bude se totiž případná výhra momentálně hodit :-)
    Stránky Stoklasa se mi moc líbí, dokonce jsem si napsala o námořnický šátek Ježíškovi, ale už ho v nabídce nevidím, tak uvidíme jestli ho Ježíšek sežene ;-)
    Jinak mě už zaujali vánoční dekorace : http://www.stoklasa.cz/vanocni-dekorace-x2s01184
    Krásný den!
    Ilona.Rezaninova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Aničko
    díky za soutěž ,mě nejvíce zaujaly stuhy-podzimní,vánoční.Pěkný týden vám přeje vaše pilná čtenářka vašeho blogu Alena
    pojeali@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Milá Aničko,
    děkuji za novou soutěž. Pokusím se také přihlásit. S obchodem Stoklasa jsem se setkala prvně. Dost mě upoutal a určitě se tam vrátím a něco objednám. Teď mě při rychlém prohlížení zaujala kniha o pletení a háčkováníhttp://www.stoklasa.cz/knihy-o-pleteni-a-hackovani-cesky-vyrobek-x132996. Přeji hezký den a šťastnou ruku při losování. Jitka xlukesovaj@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Aničko, děkuji za pěknou soutěž.
    U Stoklasy nakupuji dost často, ale musím přiznat, že spíše bižuterii a šátky či šály. Při prohlížení jejich stránek mě zaujaly dřevěné obaly na květiny http://www.stoklasa.cz/dreveny-obal-na-kvetiny-velky-x134376.
    Měj se krásně Renáta
    natkapolacek@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Stoklasa má skvělé věci na tvoření a už několikrát jsem u nich nakupovala. Momentálně mně nejvíc zaujala tato sada na scrapbook http://www.stoklasa.cz/kreativni-sada-svatba-x133862
    Přeji krásný den Daniela
    dafi.s@email.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Krásný pozdrav po ránu, díky :)
    a hned obtížný úkol - vybrat právě jednu věc - mne barvičkami nadchlo plstící rouno, plstěné výrobky se mi líbí, le ještě jsem plstění nezkoušela.... http://www.stoklasa.cz/ovci-rouno-barvene-sada-12-barev-celkem-40g-cesky-vyrobek-x124696

    OdpovědětVymazat
  8. Dobrý den Aničko, děkuji za super soutěž. Miluji podzim a podzimní dekorace, to je moje srdcovka.U Stoklasy nakupuji velice ráda a často. V poslední době mi padly do oka a ruky tyto super formy http://www.stoklasa.cz/silikonova-forma-12-5x19-5-cm-x133799 . Krásný slunečný podzim, plný kreativních nápadů přeje Martina simunkova73@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Aničko, moc krásná soutěž. U Stoklasy je výběr skutečně velký, momentálně mě nejvíc zaujala nabídka porcelanových korálků http://www.stoklasa.cz/koralky-porcelanove-x2s011095, ta je úžasná!
    Posílám pozdravy, Helena

    davidova.hela@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  10. Dobrý večer :-) zatím jsem vybírala jen potřeby pro háčkování. Ale pomalu se pouštím do sekce výtvarné a kreativní potřeby :-) A zde vybrat jen jednu věc je nemožné. Člověk by si od všeho něco pořídil, ale kam to pak všechno dát :-)
    Pěkný večer Míša
    michaela.vaculova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  11. Dobrý den, píšu znovu, protože jsem v předchozím příspěvku špatně napsala email. :-) Míša

    OdpovědětVymazat
  12. Dobrý den Aničko. Předně bych chtěla pochválit Vaše stránky, kam chodím nahlížet a obdivovat pěkné tvoření. Zaujala mě soutěž o tvořící materiál, tak se zkouším přihlásit. U Stoklasy jsem ještě nikdy nenakupovala, ale protože se mi líbí korálková bižuterie a láká mě si vyzkoušet její výrobu, tak mě zaujala tato sada: http://www.stoklasa.cz/set-ke-koralkovani-pro-zacatecniky-x130226 . Můj email: jbcz@email.cz
    Přeji pěkný den. Jana

    OdpovědětVymazat
  13. ahoj Aničko, skvělý nápad se soutěží! Když mám napsat, co se mi líbí u Stoklasy, nejvýstižnější by bylo napsat : VŠECHNO. Ale musí to být konkrétnější, takže Stuhy - úžasný výběr. Jinak v úterý jsem si objednala 2 šálky, ve čtvrtek odpoledne byly doma, takže moc chválím rychlost vyřízení objednávek, dostupné ceny a samozřejmě šíři sortimentu. Věra Součková, mail: soucekpepa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna