pátek 1. srpna 2014

Komplet na svatbu pro malého gentlemana...

... už má na mém předsvatebním seznamu taky pomyslnou fajfku :-) Základ tvoří bílé body s krátkým rukávkem. Na něj jsem našila ručně "neviditelným" stehem jako textilní aplikaci kravatku vyrobenou z proužků látek seřezaných zešikma (to jsem se naučila na podkafíčkách podle Hanky :-)). Jiříček taky frajerské šle, rovněž našité (strojově) jako aplikace na bodýčko.



Krásné světlounce modré kalhoty jsem koupila za hubičku od jedné mamči na Mimibazaru. Rozepínací tyrkysově modrý svetřík zase od jiné rovněž na Mimibazaru. Bekovku už znáte z dřívějška.

Výběr látek koresponduje s těmi použitými na Viktorčině šatičkách a kloboučku. Budou tak spolu tvořit (aspoň na pohled) pěkně sladěný sourozenecký pár :-)  

A já, kdybych byla mladší...., asi se znovu zamiluji... :-))

Mějte krásný den a velké díky za všechny komentáře, které mi posíláte a já na ně zatím nestačím reagovat.

Anička

11 komentářů:

  1. Ahoj Aničko, svatební šatník tvých dětiček jsem postupně sledovala a moc se mi líbí. Mám dojem, že zaujmou víc než ženich a nevěsta.... Jsi moc šikovná. Tak ať se ta velká událost vydaří! Měj se pěkně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heli, doufám, že ne. To by bylo pěkně velké faux-pas :-) Nevěsta s ženichem ale byli centrem všeho dění, tak jsem v klidu :-) Velká událost se moc vydařila.

      Vymazat
  2. Ahoj Aničko, moc krásně jsi to vše vyladila. Užijte si svatebního veselí. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Pááni Aničko, tys neuvěřitelná:-))

    OdpovědětVymazat
  4. Aničko, doufám že bude společná fotka malé družičky a gentlmana! Jsi neskutečná, krásně jsi to vymyslela a ušila, tleskám a to MOC! Moc zdravím tu nejšikovnější švadlenku! Marcela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) Marci, ráda bych se pochlubila. Ale před pár měsíci jsem se po domluvě s manželem rozhodla, že už tady nebudu dávat z bezpečnostních důvodů naše fotky. Člověk nemůže vědět, kdo všechno blogy prochází a já mám velký strach o naše děti. Zkusím něco vymyslet :-)

      Vymazat
  5. Aničko nádherně jste dětičky na svatbu připravila, šatičky i komplet pro chlapečka jsou úžasné.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna