pondělí 22. července 2013

Rybíz v tekuté podobě

Dobré odpoledne,

včera jsme si celá rodinka vyrazili na pěší rodinný výlet do podhorské vesničky Malenovice vyzkoušet novou restauraci Pod Borovou. 

A Viktorka nás opět velmi mile překvapila - minulý týden na rodinném výletu ušla pěšky pěkných 10 km po Beskydech, tentokrát to bylo ještě o kousek víc, tak 12 km :-) 

Na dnešním výletě pokořila také dobrých 12 km... Mám z ní radost, s mužem chození po horách milujeme a vypadá to, že bychom brzy mohli mít dalšího šikovného parťáka :-))

Než jsme ale včera vyrazili na výlet, dělala jsem poprvé v životě (sama) ovocný sirup. Jak už jsem avizovala, sirup je z červeného rybízu. Barva krásná a láhve, do kterých se plnilo, nádherné.

A teď malý vzkaz pro Lenku Včelku (a možná nejen pro ni :-)) - Leni, jak sklenice na džem, tak láhve na sirup jsem kupovala přes internet - konkrétně tady: http://www.gastrozone.cz/
skladovani-zavarovani/zavarovani-a-sklenice/. Litrové láhve na sirup mají právě v akci. S vyřízením objednávky jsem byla maximálně spokojená. A dají se tam koupit i jiné užitečné a/i pěkné věci, nejspíš to nebyl můj poslední nákup u nich :-)



































Krásný den

Anička

4 komentáře:

  1. Anička, to je radosť, lebo nielen obsah ale aj obal je skvelý. Už som skoro tíško závidela, ale nie je nutné. Zavarovačky aj flaše majú aj na slovensku, dokonca tiež v akcii, idem objednať a ďakujem za tip. Renata

    OdpovědětVymazat
  2. Jů, a tak pěkné lahve máš.... jen jestli jich máš dost:-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna