sobota 13. července 2013

Sluníčkový příspěvek

Vítejte po krátké odmlce opět na naší zahrádce. 

Také máte tak rádi optimistickou žlutou? Já moc. I když se venku mračí a prší, tak u nás i tak stále svítí slunce :-) 

Momentálně to má v naší zahradě na starosti krásnoočko přeslenité (úžasná trvalka, která kvete celé léto od června až do podzimu), třezalka kalíškatá (polodřevnatá trvalka se žlutými květy, roste jako divá a stejně tak i kvete celé léto), žlutý řebříček (loni nasazený a už je z něj pořádné houští) a také letnička sanvitálka spolu s drobnokvětými jiřinkami.


Tak pokud se s nimi ještě nekamarádíte tak jako já, třeba pro vás budou tyto obrázky malou inspirací :-)

Krásnou druhou polovinu víkendu 
Anička







2 komentáře:

  1. Jiřinky miluju ... v mojí zahrádce musí být každý rok. Letos mám 4 barvičky.
    Máš to moc hezké.
    Krásný nový týden ... Věra

    OdpovědětVymazat
  2. Věrko já taky, jen mám problém s uskladněním hlízek na zimu - nemáme sklep. Loni jsem zkoušela u kan (dosen), které se na zimu taky nenechávají v zemi, garáž. Ale nevydrželo nic. Máme tam příliš nízké teploty. Na jaře jsem si musela opatřit nové u (naštěstí) dobře zásobené mamky. Po loňských zkušenostech ji asi letos rovnou věci k uskladnění ve sklepě vnutím :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna