čtvrtek 7. března 2013

Pletená soupravička pro miminko a další přípravy na jaro

Dobrý podvečer,

dnes dopoledne mi dorazil balíček od mé tety z druhého konce republiky. Objednala jsem si u ní pro naše mimčo pletenou soupravičku, kterou jsem viděla na stránkách DROPSu. Sama se na něco takového ještě necítím, proto jsem požádala zkušenou pletařku :-) Z výsledku mám velkou radost, příze sice nebyla nejlevnější (Merino od DROPSu), ale je krásně měkoučká a moc se mi líbí i jednoduchý lícový žerzej, který se používá na soupravičce. U chlapečků se mi na oblečení moc nelíbí takové ty přeplácané vzory plné copánků a jiných cerepetiček. Jenže uplést dobře lícový žerzej, aby to nevypadalo jako hadr na nádobí, to už je umění... Ještě, že tu tetu máme :-) Jen došiju knoflíky a je připraveno :-)






























A taky jsem si své "neživé" háčkované a šité tulipánky oživila o živé exponáty. Prý vydrží 10 - 14 dnů... Jsem zvědavá...














A přibyl další plstěný zajíček :-)

Krásný večer

Anička

5 komentářů:

  1. Moc hezká soupravička,moc se mi libí barvičky.M.

    OdpovědětVymazat
  2. tá súpravička je nádherná :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krasna soupravicka a ty male papucky jsou roztomile :) ty se mas, mit takovou sikovnou tetu!

    OdpovědětVymazat
  4. Už se těším, až do té soupravičky obleču malého.... tak za měsíc a kousek :-) A protože je teta taková šikovná, už pro ni připravuji další prácičku :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Zručné pletařky tetičky se vždycky hodí ;-)
    Soupravička na mimi moc povedla !
    Krásný víkend!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna