pátek 22. března 2013

Viktorčiny červené šatičky s bílými puntíky

Dobrý podvečer,

snažím se zahnat myšlenky na to, že je venku ještě stále regulérní zima. Obrátila jsem tak svou pozornost dovnitř (myšleno dovnitř domu). Po delší době jsem včera opět vytáhla šicí stroj s cílem dokončit Viktorčiny nové šatičky. O tom, že jsem jejich šití pojala tak trochu po svém, už jsem psala včera... No ale vzhledem k tomu, že jsem porušila snad všechny zákonitosti, které u šití oblečení platí, snad nedopadly úplně nejhůř... :-) Ještě, že mám doma takovou podporu - Viki nadšená a i tatínek mi dílko pochválil. Zbývá došít zip - bohužel se mi podařila poztrácet slušná zásoba jezdců k nekonečnému zipu, tak je musím dokoupit a zip dokončím až příští týden. Šatičky jsou celé vypodšívkované (to jsem si ale naběhla, příště zkusím šikmý proužek) a jako zázrakem Viktorce sedí jako ulité. Střih jsem si dělala vlastní - vycházela jsem ze stávajícího největšího trička Viktorky a jen protáhla na potřebnou délku a doladila do A linie. Už se těším na další, pro změnu bílé s červenými puntíky (postup výroby však na základě stávajících zkušeností patřičně upravím :-)).



Krásný zbytek dne s červenou

Anička

1 komentář:

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna