sobota 16. března 2013

Něco z jiného soudku - bude velké šitíčko :-)

Předevčírem dopoledne mi dorazily dlouho očekávané látky, které jsem si objednala u jedné prodejkyně na mimibazaru. Čekání stálo za to. Z látek jsem úplně unešená. 


Z hnědorůžové puntíkované látky a béžové látky bych chtěla ušít polštáře do ložnice, které chci kombinovat s jednou bílou sadou z IKEi. Bohužel tam dělají povlaky jen na malé polštáře a my jsme doma zvyklí na velké. Pokaždé tak řeším, do čeho mám ty velké polštáře obléct, když si bílou sadu vytáhnu...



Bílo-červené a červeno-bílé puntíky (nemohla jsem se rozhodnout, které vzít, tak jsem objednala oboje) by měly posloužit na výrobu nějakých pěkných šatiček pro Viki, případně na nějaký ten polštářek do ložnice. Já červenou miluji. Je to má srdeční záležitost, takže jí nikdy pro mě nebude dost :-)


Tmavě hnědou puntíkovanou látkou bych chtěla podšít uháčkovanou přikrývku pro naše miminko. Původně jsem to neměla v plánu... ale sestra mě nahlodala :-)


No a veselé zvířecí vzory použiju na oboustrannou zástěrku pro Viktorku do školky. Jednu - svou první (http://agnieszcinykratochvile.blogspot.cz/2013/02/viktorka-ma-novou-oboustrannou-zasterku.html) - už jsem ušila před nějakým časem a dost jsem se namlsala, tak jdu do další :-)



No, když se koukám na tu hromádku... bude co dělat :-)


7 komentářů:

  1. Velké šicí plány:-))
    Puntíkaté šatečky budou pěkné, pamatuju že jsem takové šila dceři do první třídy:-))
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  2. Ajko, já jen doufám, že ty šatičky stihnu udělat mnohem dřív, než půjde Viki do první třídy :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezke latecky! Puntik a cervenou taky miluji! Tak honem do siti Anicko, uz se tesim co z nich krasneho vykouzlis :)

    OdpovědětVymazat
  4. Hanko, už mobilizuji síly:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Aničko, jsi moc šikovná.Ta srdíčka jsou vyrobená z čeho ? Jsou tam nalepené fazole ? Moc se mi líbí. Látky jsi koupila nádherné.
    Měj se moc hezky Dáša

    OdpovědětVymazat
  6. Dášo, zdravím Tě a díky za návštěvu :-) Srdíčko, které vidíš na obrázku za látkami, je vyrobeno z kartonu (stará krabice) a lepila jsem na něj malé bílé fazolky - blíže viz mé příspěvky v sekci "Tvoření z přírodnin". Najdeš tam i jedno kávové potěšení :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Aničko,
    moc pěkné látečky :-)
    Červenou barvu mám také moc ráda !
    A ty polštáře v Ikee také vždy řeším a tak tam povlečení na velké postele nekupuji, jen pro dcerku, které to ještě až tak nevadí ;-)
    P.S. Tulipánky mám hotové, jen se včera zatoulaly někam při vkládání nového příspěvku jejich fotečky a tak budou příště ;-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna