úterý 26. března 2013

Jarní háčkovaná čepička

Dobré dopoledne,

ač to zatím tak úplně nevypadá, podle toho, co jsem jsem se dozvěděla v předpovědích počasí na ČT24, JARO PŘIJDE! 

Už delší dobu na mě z mého skladiště materiálu pokukovala 3 světlounce růžová klubíčka příze BELA od Niťárny Česká Třebová, kterou jsem si koupila za velmi příjemnou cenu kolem 25 Kč na zkoušku. Je vyrobena ze 100 % bavlny, 1 klubíčko o 50 g měří 145 m, příze je moc příjemná a zajímavá (na štítku to nazývají jako "flámka" - já tomu říkám pracovně "cuckovatá" příze :-)). 

A když se to jaro blíží, tak jsem ze 2 klubíček příze uháčkovala pro Viktorku podle návodu Lenky zde: http://fizule71.blogspot.cz/2013/03/aby-nas-nepokakal-beranek.html jarní čepičku a se stejným vějířkovým vzorkem i šálku. Kytičku na čepičku jsem háčkovala podle tohoto návodu: http://www.mimibazar.cz/navod.php?id=11734.

Už se těším, až ji budu moct Viki narazit na hlavu :-)
















Krásný den

Anička

1 komentář:

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna