sobota 9. března 2013

Fazolkové jarní dekorace

Vzniklo i pár dalších obháčkovaných
velikonočních vajíček
Dobré dopoledne,

potřebovala jsem se zase trochu rozptýlit a dát odpočinout háčku, jehlicím, ale také jehle a bavlnkám. Kolem nás je ale tolik inspirace na jarní či velikonoční dekorace z různých materiálů a zpracované různými technikami, že nebyl problém ochutnat tvoření zase s něčím novým.

Už delší dobu jsem si dělala zálusk na tvoření s přírodninami a teď nastal ten správný okamžik začít. Včera volba padla na drobné bílé fazolky. Fazolkami jsem vyzdobila polystyrenový kužel - jednoduše jsem jimi s pomocí tavné pistole kužel celý "oblepila". Začínala jsem odspodu a první dvě řady byly zkouškou mé trpělivosti. Když jsem si ale drobné fazolky pořádně "ošahala", šlo to jako po másle a byl to příjemný relax. Nakonec pomáhala i Viktorka - naštěstí ji stačilo jen podávat mi fazolky a koukat, jak si pálím dobrovolně prsty horkým lepidlem :-) Možná by se mohl fazolkový kužel ještě něčím dozdobit, ale mně už se líbí tak, jak je.

Fazolkování mne nadchlo natolik, že s nimi plánuji pokračovat i o víkendu. U jedné šikulky na mimibazaru jsem totiž kdysi viděla krásné "fazolkové" tulipánky, a i když těch tulipánků, ať už háčkovaných, látkových či živých máme doma dost, fazolkové ještě určitě udělám :-) A pak se zase pochlubím :-) A určitě by zajímavě vypadala i "fazolková" velikonoční vajíčka... 

Krásný víkend

Anička

1 komentář:

  1. Jé tohle neznám, mě by napadlo jen fazolky nalepit na obrázek:-)))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna