neděle 31. března 2013

Cibulový jarní věneček.... letos opravdu (snad) už poslední jarní dekorace z přírodního materiálu :-)

Cibuláček je můj nový nefalšovaný jarní věneček z přírodního materiálu užívaného tradičně spíše v našich kuchyních :-) Před rokem jsem ale narazila v jednom časopise na krásné dekorace z cibulky sázečky a tak jsem to také musela vyzkoušet. Tehdy to byla má první zkušenost s tavnou pistolí. 

Věneček, který mi zdobil jídelní stůl, se ale povedl. Letos, po bohatých luštěninových a kávových kreativních zkušenostech jsem si však na cibulku znovu vzpomněla a vyrobila jsem si ještě jeden venkovní věneček právě z cibulky. A protože už mám tavnou pistoli "pěkně zmáknutou", šlo to jako po másle :-)

Možná ještě jednoduše přizdobím přírodním lýkem v žluté, oranžové a červené barvě a pak alou ven na dřevěný trám :-)

Krásný velikonoční (i když teď to venku vypadá spíš na vánoční) den, ať už s nebo bez cibulek :-)

Anička

4 komentáře:

  1. Anicka waw ten je naozaj fantasticky !

    OdpovědětVymazat
  2. Páni, tak věneček z cibule jsem opravdu ještě neviděla:-))) SUPER!

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji :-) A vydrží opravdu dlouho, loni to bylo určitě několik měsíců... Pak jsem ho vyhodila, protože komoda, ve které jsem ho pak po Velikonocích zavřený skladovala, načichla typickou cibulovou vůní a o tu jsem fakt moc nestála :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Páni, koukám na všechny ty luštěniny a kávoviny, a samé skvělé nápady. Obdivuji trpělivost. Bez holoubků bych to nedala :-) Krásné velikonoce.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna