středa 7. prosince 2016

Pro holky...

... blogerky z mého okolí (Petru Oringle a Ivču), se kterými jsme měly včera další milé setkání, jsem k háčkovaným sněhovým vločkám přidala tentokrát i pár oříšků "pro Popelku". 

Ty jsou tentokrát jsou výsledkem recyklace zkracovaných nohavic Viktorčiných džínsů, legin a bavlněných látek z dřívějších "velkých" tvoření :-) Tyto recyklační kousky mám nejraději a vůbec "plněné" oříšky patří mezi mé nejoblíbenější vánoční ozdoby. Mohou nabýt tolika různých podob a využití...



Krásné dny

A.

6 komentářů:

  1. Háčkované hvězdičky jsou nádherné, závidím ti tvé šikovné ruce. :) A oříšky jsou taky moc milý nápad, nikde jsem to ještě neviděla. Jak se z kousků zbytků starých látek dá vytvořit originální a hezký dáreček. :)
    Věřím, že jste si setkání moc užily, holky! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Lucko, i Tvé jsou velmi šikovné, takže to chce jen začít a zkoušet .-) Mám tady návody na háčkování sněhových vloček pro úplné začátečníky. Oříšky nejsou můj vlastní nápad, zaujaly mne před lety už u někoho jiného, ale mám je moc ráda a za tu dobu, co je vyrábím, už jsem si u nich navymýšlela různé varianty. Jako dárek zatím potěšily pokaždé. Krásný den A.

      Vymazat
  2. Ahoj Aničko, setkání bylo určitě moc príma. ;-) Vymyslela jsi pěkné dárečky a navíc, holkám určitě udělaly velkou radost. Také ráda dávám svoje výrobečky, ale musím vědět, že o ně ten druhý stojí. ;-)Pohodový večer! D. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To rozhodně ano, pokaždé se vracím domů spokojená, vypovídaná, ale i obohacena o mnoho nového :-) Krásné dny A.

      Vymazat
  3. Moc pěkné, plněné oříšky jsem ještě nezkoušela, zatím jen háčkované. Někdy do budoucna, až budu více stíhat bych je chtěla zkusit s výšivkou.:-) Setkání muselo být moc fajn! :-) L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci,s výšivkou jsou úplně nejlepší :-) Setkání opravdu super, jsem za to moc ráda, stejně jako poprvé, i nyní jsem přicházela domů dobitá pozitivní energií :-) Krásný den A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna