úterý 6. prosince 2016

Staré obrazové či zrcadlové rámy...

... mne přitahují hodně dlouho. Miluji je na obrazech, které nám zůstaly po manželově dědečkovi a radost mám i z těch "cizích", které se mi podařilo před delší dobou vyaukrovat. Nyní přišel jejich čas. Zatím v zapojení do adventní výzdoby v podobě, v jaké jsem je koupila. Ta patina na nich se mi hodně líbí. A v hlavě už to šrotuje, co s nimi bude po Vánocích .-)





Krásné dny

A.

6 komentářů:

  1. Aničko, moc hezky máš nazdobeno, líbí se mi rámy s vločkami, klidné adventní dny,
    Marcela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marci, díky, těší mě, že se líbí i někomu jinému než mně samotné. Já se na ně nemohu vynadívat :-))) Krásný adventní čas i Tobě A.

      Vymazat
  2. Aničko, také se mi to líbí. Mám po babičce (tchýni) takový velký obraz s podobným rámem a stále přemýšlím, co s ním. Už vím! Vyndám obraz a pak dotvořím... Jen ještě váhám, zda patinovat či ne. ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, to mám radost, doufám, že se pak pochlubíš .-) Pa A.

      Vymazat
  3. Aničko -pěkně máš rámy dozdobené háčkovanými ozdobami - ten vánoční stromeček je nádherný!!
    měj krásné dny ♥Iva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Ivo, díky za zastavení i milá slova. Jen teď v tom množství všech mých stromečků přemýšlím, který teď máš na mysli :-) Pokud ten bílý v první koláži u rámu - tak ten je paličkovaný a dostala jsem jej loni jako dárek od svých rodičů. Je to neskutečná křehká krása, kterou velmi obdivuji. Krásný advent A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna