pátek 28. března 2014

Skříňka na mé poklady...

... aneb konečně jsem už pochopila, co je to ta "syslírna" :-)

Mám ji konečně doma. Skříňku na mé poklady. Myslela jsem, že pojme všechny, ale jak jsem se mýlila... Půlku zabraly látky a o druhou polovinu se podělily příze, plsť, bavlnky a pomocný materiál na šití (zipy, šikmé proužky, krajky....). Nevím, jak jsem mohla nabýt dojmu, že bych do ní mohla ukrýt i další kreativní potřeby (barvy na textil, háčky, jehlice, časopisy a knihy o tvoření...) :-)

Ale i přesto, že jsem do ní nenarvala vše, mi dělá obrovskou radost. To, že jsem při svém návrhu pro pana stolaře na nic nezapomněla, vše dobře změřila, že skříňka zapadne k dosavadní sestavě z javorové dýhy zakoupené před lety u JITONy. Pořád se na ni chodím koukat. Na to, co je uvnitř :-) Objevila jsem v ní tolik už zapomenutých věcí. A otevřela úvahu nad tolika budoucími projekty...


Chybí sice ještě kovové úchyty... ale to už je maličkost třeba na dnešní večer. Já mám zabydleno!

Krásný den

Anička

PS: Nevěřili byste, ale ještě před tím, než jsem stačila své poklady do skříňky nastěhovat, předběhla mě se svými hračkami Viktorka. Nedívala se vpravo vlevo a už zabírala jednu přihrádku po druhé :-) Vzhledem k výše uvedenému jsem ji však záhy musela "odbydlet" a začít přemýšlet nad další skříňkou čistě pro ni...

7 komentářů:

  1. hezká skříň, ale je v ní málo místa :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, chtělo by to něco ještě většího... Obávám se ale, že čím víc místa bych měla, tím víc věcí bych "nakřečkovala"... :-)

      Vymazat
  2. Skříňka, nebo-li syslírna je fajn, ale pro mě fakt malá, nutně jsem potřebovala větší a tu výjimečně mám. No ještěže máme velký byt a vejde se sem hodně věcí :O). Zdravím a úložnému prostoru zdár :O). Pěkný večer přeje Maryša :O)

    OdpovědětVymazat
  3. Aničko moc hezká skřínka můj manžel je truhlář ,ale to je vždy doba než něco domů udělá ach jo.....co děláš se všemi těmi drobnostmi co vytvoříš? Máš toho asi už hodně.Hezký večer EVA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, věci, co vyrobím a zrovna nemám "vystavené", mám uložené v krabicích ve skříni v předsíni a v komoře pod schodištěm....Ale je to boj.... čas od času redukuji a obdarovávám okolí :-)

      Vymazat
  4. Paulo, thanks for your compliment and your virtual visit from Portugal :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna