středa 10. července 2013

Viktorčin nový domeček aneb další z řady vylepšení dětské zahradní sestavy

Vylepšená dětská zahradní sestava
Dobrý večer,

před pár dny jsem se zmínila o velkých plánech, které máme na nedělní den. Plány jsme zrealizovali a výsledkem je Viktorčin nový "domeček".

Loni jsme koupili dětskou zahradní sestavu, která obsahovala skluzavku a lavicovou houpačku. Vzhledem k tomu, že ale manžel velmi dbá na bezpečnost, netrvalo dlouho a u nové sestavy přibyly nové bezpečnostní prvky. A protože manžel i docela rád kutí, začínají postupně přibývat i další hrací prvky - rameno s lanem a 3D žebříkem na lození a houpání a nyní domeček ve spodní části sestavy.

Na mně je teď ušít Viktorce do domečku nějaké pěkné závěsy do okýnka a "dveří". I když i bez nich už se Viki docela dobře zabydluje :-)) Už se na to moc těším, do tvoření chci zapojit i Viktorku. Až budeme mít hotovo, pochlubíme se naším společným dílem :-)

Celou sestavu jsme nyní podložili černou netkanou textílií, na kterou přijde ještě kačírek. Okraje by měly být zakončeny gumovou "krytinou", která by měla ztlumit případný pád dětí shora.

Jen pro představu, co bylo "před" (tj. při zakoupení) a co "po" - manželovy vylepšení jsou v zeleném odstínu :-)
Sestava před poslední proměnou


Krásný den

Anička

1 komentář:

  1. Pááni, jste oba šikulky:-)
    S tou bezpečností to je fakt, tuhle jsem koukala na sestavu u Obi, a dítě bych na ní nepustila:-))
    Ajka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna