neděle 5. března 2017

Indiánka...

... tak tou se alespoň na pár hodin brzy stane naše Viki. Chystáme se na náš místní karneval. Kromě obligatorních drobných dárečků v podobě náramků na ruce či záložek z plsti, které spolu s dalšími maminkami pro děti každý rok vyrábíme, jsem se tak pustila na poslední chvíli i do výroby kostýmu. Naštěstí ten Jiříčkův už máme (využijeme dřívějšího čertíka, kterého jsem chystala před několika lety Viktorce).


Půl metru světle hnědé a kousínek červené látky jsem měla doma. Stačilo dokoupit pět metrů červených třásní, kousek červeného šikmého proužku, pět pírek na čelenku a mohlo se začít .-) Háčkované "indiánské" pončo už znáte z dřívějška, teď jako bych jej našla. Drhaný koženkový pásek pochází z mých bohatých doplňkových zásob z "předdětných" let :-)

Moc vás všechny po delší odmlce opět zdravím. Poslední měsíce byly trochu náročnější, pustila jsem tak k vodě jednu pracovní aktivitu, která mi již nepřinášela radost a naplno se chci opět věnovat hlavně zahradám a všemu, co se kolem nich točí. Před pár dny jsem po roce přerušované práce vypustila do světa svůj druhý eBook se zahradnickou tématikou, na kterém jsem v únoru rovněž hodně pracovala. Těším se tak, že se snad díky uvolněným rukám pracovní program opět trochu "utřepe" a já se dostanu častěji i k blogu.

Mějte se krásně a snad opět brzy "na viděnou"

A.

6 komentářů:

  1. Maska vypada naramne, gratulace k ebooku, jdu se juknout:-). Padaji mi ruce unavou po dvou dnech prace na zahrade:-). M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marci, děkuji, Viki byla nadšená a to je pro mámu největší radost :-) Krásné dny A.

      Vymazat
  2. Ať si to vaše malá indiánka Viki i čertík Jiřík na karnevalu moc užijí! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, děkuji. Myslím, že se oba dobře bavili, jen maminka poté byla lehce na odpis... Jako každý rok, nejvyšší čas předat moderátorskou štafetu někomu dalšímu .-) Krásné dny A.

      Vymazat
  3. Vida,na co se pončo hodí. ;-) Kostým je super a hlavně, že mají radost děti, maminka je nikdy nenechá ve štychu... :-)
    Aničko, držím palce, ať jsi spokojená a nelituješ svého rozhodnutí. Ale já myslím, že jsi udělala dobře. ;-)
    A ještě dodatečně musím pochválit háčkovanou tašku. Je luxusní. :-)
    Přeji dny plné sluníčka a mírného deště. ;-)
    D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, jako kdybych ho našla... :-) A máš pravdu - děti musí vědět, že je mám nikdy nenechá ve štychu. Mám radost, že si toho, co pro ně vytvořím, stále považují. Dnes mě Viktorka třeba prosila, abych jí vyrobila ještě jednoho šitého krokodýla, jako má Jiříček... V téměř sedmi letech ji stále šité i háčkované hračky baví :-) Budu jí muset něco nového spíchnout, i kdybych se měla rozebrat na matičky a šroubky, tohle se neodmítá .-) Pa A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna