čtvrtek 8. prosince 2016

Šiškový...

... věneček přeci jen ještě jednou. Tentokrát na přání - na dveře obydlí mých rodičů :-)



Předchozí "šíškáč", který šel na náš adventní jarmark, byl dozlatova, tento (i s ohledem na jeho dlouhodobější zimní využití) doběla. A taky mu to sluší, nemyslíte? .-)

Krásný den

A.

7 komentářů:

  1. Aničko, sluší mu to moc! :) Šiškový věnec se chystám vyzkoušet už tak druhým rokem a ještě stále jsem se k tomu nedostala.. Když takových plánů, co všechno chci vyzkoušet, mám mraky... :)
    Krásná je taky keramická andělka a domečky, které vykukují za věncem :)

    OdpovědětVymazat
  2. Je moc hezký. Asi se budu opičit i když mi na dveřích adventní věnec už visí.
    Hanka z Podkrkonoší

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanko, to přeci vůbec nevadí. Však proč by nemohlo být adventních věnců více? Ať to jde hezky od ruky :-) A krásný advent A.

      Vymazat
  3. Jo, jo, i tenhle se mi líbí a hlavně ta krásná stuha. D. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, děkuji. Už visí na dveřích u našich :-) Stuha - to je kapitola sama pro sebe, stále čerpám ze zásob, které mám od své babičky... a slíbila mi další, což je pro mne velká poklona, asi věří, že je dává do pravých rukou :-) Krásné dny A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna