pátek 9. prosince 2016

Reparát...

... to asi ne, ale ještě více myší šedi do obýváku ano! :-)

Nedávno jsem se vám pochlubila s malou proměnou v obýváku, ve kterém jsem změnila stávající cihlově červenou výmalbu jedné ze stěn na klidnější, ale především neutrální a skvěle kombinovatelnou středně šedou. Středový pruh jsem ponechala bílý s tím, že uvidím, jak na mne stěna ve výsledku bude působit a případně jej dodatečně barevně sjednotím. 

Vzhledem k ohlasu některých z Vás, které mne utvrdily v mém záměru "zahalit" do šedé celou stěnu, rozhodla jsem se dílo ještě dotáhnout. A tady je výsledek. Zbytek rodiny už to ani nekomentuje, ale já jsem spokojená... tak, že jsem malovala ještě jednou - ale v ložnici :-)



Jo a vypadá to, že si objednám asi patnáct metrů jedné pěkné potahové látky na sedačku. Díky Lucky, mockrát děkuji za tip u předchozího příspěvku! .-)

Krásný pátek

A.

19 komentářů:

  1. Aničko,moc Tě zdravím.Vidím,že se taky nezastavíš.Já blbla se štětkou minulý týden,jenomže frajerka,jsem si myslela,že jak si sama namíchám barvy tak...No zkrátím to,měla jsem tak repeté.Chtěla jsem se zeptat,Lucka Ti dala nějaké odkazy na potahové látky?Nechtěla bych aby to vyznělo nějak drze.Ale šlo by je dát do placu?Předem děkuji,a přeji hodně tvořivých sil a nápadů,protože my ostatní chodíme moc rády na kukandu.Papa Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Leni, díky za zastavení i milý komentář. Dříve jsme si doma barvy taky míchali sami, ale teď už je řadu let na výběr z hotových míchaných barev za rozumné ceny (a i ty míchané na míru už nejsou tak drahé) a navíc třeba u výraznějších odstínů jsou nejlepší opravdu míchané barvy, tak toho využívám. A nemusím pak tolik řešit, když barva pochybí, správný odstín je při dokupování pokaždé zajištěn :-) K těm potahovkám - není to tajemství - Lucka odkaz uvedla v komentářích u minulého příspěvku zde: http://agnieszcinykratochvile.blogspot.cz/2016/12/seda.html. Krásný den A.

      Vymazat
  2. Aničo, moc podařená proměna a do sedačky se fakt pustíš sama? ty jsi nezmar.
    přeji krásný den Majka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Majko, děkuji za pozitivní komentář. K sedačce - no ráda bych, už na to myslím hodně dlouho... čímž samozřejmě neříkám, že jsem si 100% jista, že to "oblékání" naší sedačky úspěšně a levou zadní dám... ale není jiný způsob, jak to zjistit :-) Krásný den A.

      Vymazat
    2. tak to zas já Ti teda věřím na 1000 procent.

      Vymazat
    3. Trochu se mi z té Tvé neochvějné důvěry začínají klepat kolena... :-)

      Vymazat
  3. Aničko,prosím Tě když to zkopíruji a potvrdím vždy mi vyleze bohužel stranka neeistuje...Lenka.K

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, když zadám: http://www.mojelatky.cz/ - stránka mi bez problémů najede...

      Vymazat
  4. Aničko,tak tyto stranky se mi načetly v pohodě.Já jsem se totiž vůbec nemohla dostat na ten Tvůj odkaz a když jsem byla v komentářích u minulého příspěvku Lucka tak právě že mě se žádný odkaz neoběvil.No tak to je záhada.Noťas si dělá co chce..Papa a moc děkuji Lenka.K

    OdpovědětVymazat
  5. Šedá stěna se mi moc líbí a navíc se pak skutečně snadno kombinuje s různě barevnými doplňky. :) Na nový potah sedačky bych si netroufla, tak šikovná nejsem, ale tobě se jistě povede a já jsem moc zvědavá na výsledek! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, díky za odezvu. Těším se, až se budu moci díky šedo-bílé výmalbě v obýváku ještě více vyřádit :-) Látka na potah je objednána... tak uvidíme, jak to dopadne, drž pěsti! :-) Krásný den A.

      Vymazat
  6. Aničko, těším se na tvoji patnáctimetrovou výzvu! :-) A jsem ráda, že jsi našla to, co jsi hledala:-) L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, 15 m, to byl můj prvotní odhad bez měření... nakonec to bude "jen" 14 metrů, tak jsem se zas tak moc nešvihla (pokud jsem dobře měřila a počítala) :-) Ještě jednou díky! A.

      Vymazat
    2. No, "jen" 14 m, to dáš levou zadní! :-D

      Vymazat
  7. Milá Aničko, díky za váš nádherný a především inspirativní blog...takřka každý den něco nového - neskutečné!!! :O)))) A veliké poděkování za Vaši krásnou češtinu.....je to vždy pohlazení....jinak je to obecně hrůza,bohužel i u učitelek....hodně zdravíčka, opatrujte Vaše tlapky,ať se k Vám můžeme pořád vracet....ještě jednou díky!.... Nelly s :O)))))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nelly, děkuji za Vaše pravidelné návštěvy, o nichž jsem až doposud netušila a samozřejmě i za tak pozitivní zpětnou vazbu k mému blogu. O pěknou češtinu se snažím, ale každému to občas může ulétnout... i když přiznám se, že pokud se s tím setkám u blogů psaných učitelkami ZŠ, které by měly naše děti učit hezky česky, tak mě to docela mrzí, obzvlášť pokud jde o pravopisné chyby... Na druhou stranu jsou horší věci na světě .-) Krásné adventní dny A.

      Vymazat
  8. Ahoj Aničko, šedá je dobrá. ;-) A jsem zvědavá na tu 15 (14) metrovou výzvu. Ale jak už jsem tě trošku poznala, tak ty to dáš! ;-)Opatruj se!D. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, je a mám radost, že se Ti líbí i ta u nás .-) Na výzvu 14metrovou výzvu nás teď bude zvědavo asi víc. Sázky ale nepřijímám :-)) Měj se krásně a budu! A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna