čtvrtek 22. prosince 2016

Já sním o Vánocích bílých...

... a budou asi na blátě... tak alespoň pár dnů před Štědrým dnem jsem si to náležitě užila. Vítejte v našem ledovém království! :-)


 
















Krásný den

A.

7 komentářů:

  1. Aničko hezký čtvrtek.Ale že ten mráz umí čarovat, jen co je pravda.Prostě nádhera.Papa Lenka.K

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, v takové vzácné dny lítám po zahradě s foťákem jako smyslu zbavená a snažím se tu nádheru zvěčnit. Člověku se z toho až tají dech :-) Krásný první svátek vánoční A.

      Vymazat
  2. Nádhera! :-) Aničko, hezké Vánoce přeji. Užijte si je. :-) L.

    OdpovědětVymazat
  3. Jo, jo, toto se mi moc líbilo, jako když Mrazík čaruje... ;-) O Vánocích bílých sním také, vzít běžky a jít se proběhnout do betléma... Přeji celé rodince krásné svátky vánoční... Pa, D. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, tak běžky - o těch ani nemluvím, loni se mi nepodařilo na nich vyrazit, moc mi to chybí, kéž by to vyšlo aspoň na chvíli... Měj se krásně A.

      Vymazat
  4. Pohádka,jako z Mrazíka!Tak šťastné a veselé!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna