úterý 21. června 2016

Novinovka...

..., resp. skládací nákupní taška má úspěch nejen u Katky (která chtěla původně s puntíky, jako mám já, ale po černých puntících na bílém podkladu se slehla v té době zem), ale i mé další zákaznice z Mutěnice (či Mutěnic?). Chtěla zrovna takovou, jakou má Katka. Ale ona se vždycky malinko liší, potisk dělám ručně sama (pokaždé vyrábím nové - bramborové - razítko - to je odpověď na Tvou dřívější otázku v komentářích, Dášo), takže už jen díky němu jde vlastně pokaždé o originál .-))


Já si ji zamilovala tak, že jsem rozpracovala ve zcela odlišné barevné a částečně i materiálové variantě ještě jednu. Pro sebe, testovací. A když to klapne, nabídnu ji jako další "model" i dál .-) Líbí se mi, když s sebou nemusím nosit igelitky, které příliš parády nenadělají, ale něco elegantnějšího (díky pěkné novinové podšívce je krásná i zevnitř) a přitom praktického. Navíc se dá nosit i přes rameno, jak to s oblibou řada z nás dělává .-)

A s čím chodíte kromě kabelky na nákupy, do knihovny, do práce vy?

Krásné dny

A.

4 komentáře:

  1. Ani, je krásná. já taky chodím s látkovýma taškama nebo s háčkovanou natahovací síťovkou.
    přeji krásný den Majka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Majko, děkuji za ohlas. A k háčkované síťovce - tak na tu mám zrovna pifku. Třeba ještě letos v létě uštrykuji taky :-) Krásný večer A.

      Vymazat
  2. Aničko, je parádní. :-) Také nosím látkové tašky, ráda je dávám jako dárky. Uháčkovala jsem si i síťovku, tu ale moc nenosím. K tomu tiskátku. My teď budeme s dětmi také tiskat na tašky a k tomu účelu jsem vyrobila tiskátka z moosgummi. Snadno se s ní pracuje, nakreslený motiv jsem vystřihla, nalepila na silnější karton a z druhé strany nalepila korkový špunt, aby se lépe drželo. Peříčko se mi moc líbí, zkusím si ho ještě vyrobit. ;-) D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, díky za komentář. K tisku - vím, že se z něj dají vyrábět pěkná tiskátka a už mám dokonce koupeno, jen když po té bramboře já vždycky sáhnu tak nějak intuitivně :-) Ale musím vyzkoušet. Krásný večer A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna