neděle 5. června 2016

Miminka...

... jsou krásná stvoření. V mém okolí se stále rodí další a další. Nedávno přišla příležitost oslavit společně s rodiči a našimi sousedy příchod jednoho miminka z okolí. 

Od nás miminko dostalo kromě slečny tučňákové a látkového bryndáčku, které jsem šila už v únoru, kdy se holčička narodila, do setu také háčkovanou čepičku a bodýčka s ruční malbou barvami na textil. 



Čepičku s bodýčky jsem vyrobila v záchvatu tvořivosti na poslední chvíli (čepičku den před oslavou, bodýčka dokonce až v den oslavy .-)). Často u mne nápady přichází doslova na poslední chvíli :-)

Vše sladěno do příjemné barevné kombinace béžovošedé a světlounce růžové. Na vzorek čepičky jsem použila tento návod.

Bavilo mě to... Potřebuji další miminko .-)

Krásnou neděli

A.

4 komentáře:

  1. Aničko, krásné tvoření. Moc krásné, brala bych být tvoje sousedka:-) Potřebuješ další miminko? Aco takhle si pořídit vlastní?:-)
    Bohunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohunko, děkuji. Ale ty jsi šikovná a určitě bys to zvládla taky .-) Ano potřebuji a nemysli si, že jsem o tom neuvažovala, ale bojím se, že už jsem na to jednak moc "stará" (resp. stará se necítím, ale ráda bych byla v plné síle, když mě naše děti budou ještě hodně potřebovat) a jednak, že mé nervy jsou po vytrvalém testování našich dvou dětí ve větším pokušení víc než bych si sama přála. A já sním o klidném, harmonickém domovu, kde bych nemusela zvedat hlas či dokonce křičet, desetkrát prosit o jednu věc, natož pak neustále zakazovat, přikazovat... nebo plácat přes zadek, když už nic jiného nezabírá. Asi už na to "nemám" a proto obdivuji všechny mámy, které to zvládají s přehledem, dokonce i s více než 3 dětmi. Měj se krásně A.

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Verunko, děkuji. Je to pro mě velká poklona... od autorky krásných obrázků na tričkách, ve kterých pyšně vykračují do školky naše dvě děti .-)

      Krásný den A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna