úterý 28. června 2016

Letní romantika...

... k mému setu orange&pink polštářků a prostírání má podobu závěsu nad konferenční stolek. Mám ráda, když k sobě věci pěkně ladí. A taky moc ráda recykluji .-)


Na výrobu věnečku k zavěšení jsem použila jako základ velikonoční věneček z vrby červenokřivolaké, z něhož jsem "očesala" vajíčka, zelené stužky a místo nich zavěsila mou oblíbenou dekoraci. Plněné ořechové skořápky vyrábím pravidelně každý rok během adventu. Když se však vymění dekor látek třeba za květinový, mohou být krásnou dekorací i na jaře, v létě a vlastně po celý rok.

Od šití prostírání a nových povlaků na polštáře zbylo trochu materiálu (vyhazuji opravdu ty nejmenší kousíčky, ostatní se snažím vždycky recyklovat .-)), tak akorát na "plněné oříšky". Ty jsem pak zavěsila jak na věneček nad konferenčním stolem, tak na oba jarní věnečky nad jídelním stolem.

Navlečené korálky s pírky jsem ponechala a oříšky na věneček už jen doplnila dvěma mašlemi (2 kousky stuh mám z bohatých galanterních zásob své babičky, kterými mě před nějakou dobou obdarovala). Když romantika, tak s mašlí! :-)

A tady pěkně pohromadě. Mám z letošní letní proměny velkou radost. Působí velmi příjemně a svěže.


Krásné letní dny

A.

2 komentáře:

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna