středa 1. června 2016

Lepším se...

... s každým dalším Míša dortem. Ne, že by ty předchozí nebyly k snědku, ale jako typický "punťa" jsem pokaždé našla na vzhledu něco, co by mohlo být dokonalejší... .-) Tento je už třetí letošní jarní narozeninový - tentokrát pro Viki (ten druhý pro manžela s borůvkami jsem nesměla na přání oslavence publikovat .-) a první je tady). 


I teď je ještě pár drobností, které chci do příště ještě vychytat (jako např. jak tento dort nakrojit, aby u všech dílků zůstaly všechny vrstvy krásně u sebe a neporušené). Ale jsem čím dál spokojenější. A vůbec nejdůležitější je, že celá naše rodinka vč. oslavenkyně Viki dortík bagrovala s chutí největší a dávala si nášup :-)

Toť příslib pro všechny ostatní, kteří se bojí pustit do čehokoliv s obavou, že by neuspěli. I kdyby se tak stalo, ono se to jednou zlomí :-)

Mějte krásný den

A.

5 komentářů:

  1. Aničko,přeji hezkou sic upršenou středu.Já než rozkrojím dort s čokoládovou polevou namočím núž v horké vodě.A taky se dělá něž dort poliješ čokoládou tak se do ní zamíchá trochu té tvarohové polevy,ale na to musíš myslet.Víš jak,aby ti na to zamíchání zústalo.Takže vařečce zdar.Papa lenka.K

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, díky za tip. Příště vyzkouším. Má mladší sestra, která výborně peče, u nás byla o víkendu na návštěvě, tak jsem dostala pár dalších rad od zkušené pekařské matadorky... tak se těším, že se to projeví na mém dalším pekařském růstu :-) Krásný den A.

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Aničko, koukám, že se fakt povedl. Hned bych si kousek dala.;-)Pro Viki jsi našila moc pěkné dárečky, určitě potěšily. Mějte se fajn. D. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, díky za komentář. Byla to mňamka :-) Všechny nové kousky, které jsem Viki ušila, už jsou v provozu, největší úspěch má asi suknička. No a o paní Zajícovou je někdy mezi dětmi pěkná rvačka :-) O víkendu jsme vzali Viki ještě na koně a myslím, že když na něm seděla v sedle, vypadala, že lepší narozeniny už ani nemohou být a to člověka teprve zahřeje u srdce :-) Krásný den A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna