čtvrtek 14. ledna 2016

Zapečené těstoviny s tuňákem, zeleninkou a bešamelovou omáčkou...

... už teď nemiluje jen Laura, která mě včera jako na zavolanou inspirovala tipem na velmi chutný a rychlý včerejší oběd. 


A protože jsem se už od rána cítila, jako by mě přejel ne jeden, ale rovnou deset parních válců, přišla mi tato rychlovka velmi vhod. Třeba udělá radost i vašim chuťovým buňkám .-)

Při přípravě pokrmu mi zdárně sekundoval Jiřík... a řeknu Vám, je to malý kuchtík k pohledání... jen ten obsah hrnců a kastrolů při přípravě jídla, aby člověk občas taky někde pořád hledal... (a teď nemám zrovna na mysli obsah jeho žaludku) :-)

Mějte krásný den

A.

4 komentáře:

  1. Aničko, hned jsem dostala chuť. :-) Ať je líp! D. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, Barbora Poláková se svou Nafrněnou a vysoké pracovní nasazení to spravily :-) Krásný den A.

      Vymazat
  2. :) vyzerajú supeeeer ... teší ma, že som inšpirovala ... :)
    Anička, prajem všetko dobré ... L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lauri, děkuji. I když chlapy nad rybičkou a zeleninkou trochu ohrnovali nos. Ale my holky... my jsme si pošmákly :-) Krásný den A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna