středa 20. ledna 2016

První kavalír bohatýr...

... už by byl. Prostírání do mé zimní sady s holubími polštářky a kulatými běhounky na jídelním a konferenčním stole.

V mezičase, než dorazí materiál na tvoření pro Bohunku (při domácí inventuře jsem zjistila, že nemám dost materiálu, se kterým jsem počítala...), jsem se rozhodla zrealizovat záměr ušít šest zimních prostírání, se kterým jsem původně počítala až později. 

Ovšem tato, původně neplánovaná, vsuvka není zas tak od věci, protože si na ni trochu odzkouším některé věci, jež bych ráda později aplikovala i na výrobcích pro Bohunku - nový tvar prostírání, malování na textil, výšivka... :-)


Zbytek zatím v rozpracované podobě :-)


Už aby to bylo. V noci ze včerejška na dnešek jsem dostala nápad na novou skládací nákupní tašku a taky kabelku - psaníčko... blíží se nám ples... Vidím je před sebou tak jasně, že se do nich musím pustit co nejdřív, aby mi nevyhasly :-)

Mějte krásný den

A.

6 komentářů:

  1. Anička medzi bodkovanou a sivou latkou, mas aj sikmy pruzok? Prestieranie je super. Teším sa na skladaciu nakupnu tasku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Atize, ne nemám. A mám radost, že se líbí .-) Taška snad také přijde brzy na svět, nemohu se jí dočkat... Krásný den A.

      Vymazat
  2. Dobrý den Aničko, prosím prozradíte mi co používáte jako výztuž do prostírání? Moc se vám podařilo. Ráda chodím na vaše stránky, jste šikovná. Děkuji za odpověď. Dorka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobré ráno, Dorko, nejčastěji jako výztuž používám termolín. Mějte se hezky A.

      Vymazat
  3. Aničko, ty na co sáhneš, to se ti daří. Další luxusní prostírka. Na tašku jsem moc zvědavá, já dvě uháčkovala loni díky výzvě stop igelitkám a darovala a ráda bych si ušila nějakou skládací do kabelky, do které se toho vejde hodně.
    Abych se nenudila: právě jsme se vrátili z nemocnice se sádrou, dcera skákala o velké přestávce s kamarádkou a domů mi ji přivezli autem s nateklým a bolavým nártem.
    Krásný víkend bez nehod.
    Bohunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohunko, děkuji za poklonu. Taška už je také na světě, koukni, jsem zvědavá, jak se Ti bude líbit :-) Zvažuji, že bych si ušila ještě jednu jarně-letní a přitom vyrobila i návod k využití pro ostatní.

      Přeji co nejméně dalších takových zdravotních "překvapení".

      Hezký večer

      A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna