neděle 31. ledna 2016

Karneval...

... pro děti v naší obci organizuji s několika dalšími ochotnými maminkami. A tradičně opět i s milou upomínkou pro malé účastníky. Tentokrát jsme se s kamarádkami podělily o výrobu různých plstěných zvířátek. Ta děti dostanou buď jako náramek na ruku a nebo v podobě záložky do knihy, kterou ocení větší, školou povinné děti.

Já si vybrala žabáčky (ze kterých po doplnění kloboukové gumičky vzniknou náramky na ruku), které jsem vyráběla už předloni a pokud čas dovolí, tak mě ještě čekají velryby a sovičky. Tak tady první, desetičlenná, zelená várka.


O těch žábách se mi bude možná i zdát... při výrobě těch plstěných mě totiž napadla bezva karnevalová maska pro naší Viki .-)

Mějte se krásně.

A.

12 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Ilonko, bylo to snadné rozhodování - doma jsem měla nějakým záhadným způsobem nastřádáno nejvíce zeleného filcu .-) Krásný večer A.

      Vymazat
  2. Jsou to nadherne zabky, obdivuji tu preciznost a trpelivost, co mi casto chybi:-). Marcela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marci, děkuji! A to já jsem si říkala, jestli jsou ty žabky dost precizně vyrobeny... :-) Tak to jsi mě potěšila, že to aspoň takto z obrázků působí tak dokonale .-) A k té trpělivosti - mí rodiče by Ti o tom jistě řekli své... ALE z vlastní zkušenosti vím, že trpělivosti se dá naučit. Tak nevzdávat a trénovat .-) Krásný večer A.

      Vymazat
  3. Anežko, jsou úžasné !!!! Marki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marki, já sice píšu "Agnieszciny" kratochvíle, ale jsem Anna. "Agnieszko" mi říkával a občas pořád říká můj taťka a mně se to tak líbilo, že jsem si to dala i do názvu blogu. A děkuji za pochvalu! Krásný večer A.

      Vymazat
  4. Aničko, nádhera. Krásná čistá práce. Obdivuji, kdy to všechno stíháš.
    Krásný zbytek neděle.
    Bohunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohunko, děkuji. A pokud jde o to stíhání - žabáčci vznikli při mé včerejší nocovce. Poslední dny jsem měla problémy s usínáním a chodila spát až těsně před půlnocí... A to se pak toho stihne... Jen ta únava ráno... ta by být nemusela :-) Krásný večer A.

      Vymazat
  5. Krásné žabičky a vylepšené. ;-)Copak asi bude mít Viky za kostým?...Pěkný zbytek neděle. D. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, děkuji... a jsi všímavá :-) Snažila jsem se je zase trochu vylepšit, ať není pořád to stejné .-) Krásný večer A.

      Vymazat
  6. Krasne zabky, rucna praca, urcite vecer, ked ides spat a zazmuris oci tak vidis zabky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Atize, ano, včera jsem je slyšela i kvákat, když jsem ulehala do postele :-) Krásný večer a díky! A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna