středa 13. ledna 2016

3. narozeninový GIVEAWAY

... jsem vyhlásila 2. ledna. Včera jsme s Viki a Jirkou losovali mezi těmi z vás, které jste projevily zájem a splnily podmínky GIVEWAY tu, která získá odměnu v podobě mnou vyrobeného výrobku.

Štěstí se tentokrát usmálo na Bohunku (autorku 9. komentáře v pořadí), kterou vylosovala Viktorka. A protože chtěl Jirka losovat taky a já si řekla, že by bylo fajn udělat radost alespoň malou pozorností i někomu dalšímu, přestože nesplnil všechny podmínky GIVEAWAY, vylosovali jsme ještě Evu z Nitek mého života (autorku 4. komentáře v pořadí).



Moc gratuluji a s oběma se spojím a domluvím. A vám slibuji, že minimálně dárek, který vyrobím pro Bohunku, zhmotním i do podoby příspěvku zde na blogu .-)

Moc děkuji za všechny vaše komentáře.

Krásný den

A.

8 komentářů:

  1. Oběma gratuluji k výhře. Jitka

    OdpovědětVymazat
  2. Jejda to mi nějak uteklo, domnívala jsem se, že jsem komentář napsala a ono ne ;-).
    I tak ti děkuji za inspirace , přeji další bezva nápady a těším se Aničko.
    Ála

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Álo, to mě mrzí. Koukala jsem do spamů, ale ani tam jsem Tvůj komentář nenašla. Tak příště .-) Krásnou sobotu A.

      Vymazat
  3. Ahoj Aničko, chvilku nejsem a plno novinek. Nejdřív gratuluji výherkyním, jsem zvědavá, co pro ně vymyslíš. ;-)A pak musím chválit - polštářky s holubicí úplně "ožily", originální -prosím, čím jsi malovala? A hodně se mi líbí šatičky pro Viky. Se jí nedivím, že žadoní další, takové žádná nemá a může se chlubit šikovnou maminkou. ;-)Po té patce se také poohlídnu, ta mě hodně zajímá.Já mám BROTHER a můžu na něj i patky pro JANOME (jsou i levnější). Prosím, kde jsi kupovala? A nesmím zapomenout na krepák. To musím ve družině vyzkoušet. S papíry dělám hodně, ale tohle mě nenapadlo. Moc díky (i sestře).
    Ani, měj se fajn a těším se na další tvoření. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, vymyšleno už by bylo, ale ještě se mi ani jedna neozvala... tak uvidíme. K zimním polštářkům - dneska jsem je ještě vylepšila o bílé bambulky... to je taková ta pomyslná třešnička na dortu .-) A díky moc pozitivní hodnocení mnou vyrobených šatů pro Viki. Snad jí to hned tak neomrzí a já budu moci našít ještě několikery a trochu se pocvičit :-) Pokud jde o patku - já jsem šicí stroj kupovala na http://www.sicistroje-shop.cz/, jsem s nimi velmi spokojená a proto u něj přikupuji i jakoukoliv další komponentu, příp. šicí potřeby. Ke krepákům - určitě vyzkoušejte, myslím, že to děti bude hodně bavit. Jen nezapomeňte na pracovní podložky, ten krepák docela pouští, ale na druhou stranu se mu nechce z nábytku moc dolů... Hezkou sobotu A.

      Vymazat
  4. Jééé, to mám radost, tak to toho třináctého žádná smůla nebyla.... Děkuji, děkuji.
    Eva

    evajn@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, myslím na Tebe a mám nápad. Tak snad potěší i zkušenou patchworkářku .-) Až bude hotovo, ozvu se. Krásný den A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna