čtvrtek 2. července 2015

Malinoostružinobraní 2015

Jak já je mám ráda. Skvěle vypadají, výborně chutnají a dobře rostou. Malinoostružiny. Od každého ze svých rodičů si vzaly to nejlepší - po malinách skvělou chuť i barvu (malinová je má srdeční :-), po ostružinách velikost (jen ty trny by být nemusely...) :-)


Ham - mňam.

Krásné dny

A.

15 komentářů:

  1. Zdravím Aničko :-), vypadají úžasně, vůbec je neznám. Doma máme klasika maliny a ostružinu zastříhl manžel sekačkou :-))))))))))))))))))))).
    Krásné letní dny, Kája.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud je kam máte šoupnout, tak určitě doporučuji. Jsou vážně výborné :-) Krásné letní dny i Tobě, Kájo :-)

      Vymazat
  2. jé Aničko, vypadají krásně. Neznám, musím se poohlídnout. Máme jen ostružiny a maliny-žluté. červené zatím jaksi nerodí.
    krásný den Majka

    OdpovědětVymazat
  3. Anicko,vážně vypadají krásné a skvěle chutnají...mám je již pár let, ale letos maji nejvíc plodů..tak ať se daří...Radka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Raduš, my je máme tři roky a letos je také úroda největší. Větve jsou plody doslova obsypány :-)

      Vymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  6. jé,ty jsou. Hned bych si dala, ale u nás se jim z nějakého záhadného důvodu nedaří. Uhynula i sazenice ze 3. pokusu :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Majko, a nemají špatné stanoviště a péči? Sluníčko, dobrá půda (odplevelená, vyhnojená nebo zakompostovaná) a vyvázání k opoře podobně jako ostružiny, dále během období dlouhodobějšího sucha zalévat, na jaře a během sezóny několikrát pohnojit (na jaře používám kristalon na keře s drobným ovocem a jahody, během sezóny pak tekuté slepičince - dají se koupit v plastových baleních a mají široké použití - díky vysokému obsahu fosforu ideální i na veškerou plodovou zeleninu, balkónovky...)...

      Vymazat
  7. To je krásná úroda - nějak mi tato rostlinka unikla - nikdo okolo ji nemá - a je pro mě taky něco nového... a lákavého :-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak vyzkoušej, třeba budeš první v širokém okolí, kdo si na nich pochutná :-)

      Vymazat
  8. Nádherná sklizeň. To ještě nemám, možná si taky někdy pořídím. Pa Stáňa

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna