úterý 21. července 2015

Do rodinné sbírky pláten...

... malovaných Viktorčiným pradědečkem, z nichž většinu z nich jsme soustředili do naší minigalerie nad schodištěm, přibudou první dva Viktorčina dílka :-) Chybí jen poprosit tatínka o závěsné očko a instalaci na místě...


Malba akrylovými barvami na plátno (sadu menších pláten v rámečku jsem koupila před několika měsíci v Lídlu). Na maminčino přání duha a pak jedno Viktorčino velmi oblíbené... :-) Nejprve návrh pastelkami, poté "načisto" štětcem na plátno. 

Adrenalin, které při těchto společných kreativních aktivitách zažívám, se snad nevyrovná ani výstupu na Mount Everest :-)

Včera večer jsem dostala jeden nápad na další letní tvoření a chytla jsem se ho tak moc, že jsme dnes s Viki vyrazily na nákupy (Jirka je premiérově na pár dnů u babičky, takže to bylo s polovičním psychickým vypětím :-)). 

Objely jsme tři prodejny metrového textilu, abych si dokoupila kromě podkladové látky na nový ubrus i dva odstíny jednobarevných barevných látek a jeden modro-bílý proužek, a bohužel bez úspěchu. Nezbývá než využít osvědčené internetové objednávky... Máte podobnou zkušenost?

A ona možná nebude ta objednávka přes e-shop tak úplně od věci... na předchozí nápad se nabalil další spojený s uvažovanou proměnou dětského pokojíčku, když už Jiříček také dostal svou dospěláckou postýlku... Někdy příště vám o tom povím víc :-)

Za dvě hodiny vyrážím obhlídnout další zahrádku. Paní majitelka by chtěla poradit s osázením druhé půlky zahrady... A to si dám líbit! :-)

Mějte se fajn

A.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna