pátek 21. března 2014

Páteční

Krásné odpoledne,

dnes (ostatně jako každý pátek) ve znamení velkého celotýdenního úklidu. A navíc příprava "svíčkové" z králíka (kterého nám babička přivezla při své poslední návštěvě a ta byla už hodně dávno... v říjnu loňského roku.... a on celou tu dobu čekal v mražáku :-) a babička dnes zase přijede...) a taky dvě mňamky - rychlovky z listového těsta - buchta s jablíčky a tyčinky s kmínem. Pěkně v klídečku a pohodě. Jiříček dneska spinkal od deváté až do půl dvanácté. Tak to tu už hodně dlouho nebylo! A dopoledne uteklo, ani nevím jak. 


A odpoledne práce na zahradě - pokládání zábrany proti prorůstání trávy pod plotem a příprava na založení živého plotu ze smrčků před plotem. Bez babičky, ta bude hlídat 1-2 z našich dětí (podle toho, jak se situace bude vyvíjet, a podle toho, které z nich si babička vybere... no, nebude to lehká volba... :-))

Krásný slunečný den

Anička

4 komentáře:

  1. Aničko jak u nás.... babička taky nikdy nechtěla hlídat všechny:-))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, Ajko, ta naše nakonec hlídala obě a to se to krásně pracovalo :-)

      Vymazat
  2. Počasí je přímo ukázkové!!! takže zahrada je NAŠE :-)) hurááá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, je to tak. Počasí bylo skvělé. A tak jsme udělali všechnu práci, co jsme si naplánovali i něco navíc a ještě jsme stihli Viktorku naučit jezdit na kole a udělat si s ní krátký cyklovýlet. Sobota, jak má být! :-)

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna