čtvrtek 26. prosince 2013

Můj polštářek patchworkový

První vlastní výroby. Pro mou milou sestru k Vánocům. V designu, který už znáte z mého prostírání. Přední díl podložen tenkým vatelínem a podkladovou látkou a prošit v šedém lemu. Zapínání na zip vespod. Zadní díl jednobarevný, šedý.

Zase jsem o kousek lepší. Na druhou stranu vím, na čem je třeba ještě popracovat.


Ale mám radost a věřím, že i má sestra :-)

Krásné pohodové dny

Anička

PS: bystrému oku neunikne drobný "prostřih" šedé látky na spodním lemu obrázku. Nebyl to záměr... před předáním jsem ještě provedla "kamufláž" drobnou výšivkou s tím, že jsem byla připravena na dnešní návštěvě operativně upravit ještě jinak podle přání obdarované tak, aby byla maximálně spokojená (knoflíček, plstěné srdíčko...). Ale chtěla to tak nechat tak, jak to je:-) Jsem ráda, že mě "bere" se všemi mými nedostatky :-)))

8 komentářů:

  1. Aničko...polštářek je krásný,moc se ti povedl,šikulko.
    Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Jani. Chybičky tam jsou, ale těmi se člověk učí a posouvá dále :-)

      Vymazat
  2. Aničko, polštářek je moc pěkný, chyby vidíš jen ty :O). Fakt je povedený, barvy super, začínáš se zdokonalovat - jsi velmi šikovná - pěkný den Maryša :O)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maryško, myslím, že ne. Jen Ti ostatní je taktně přehlížejí :-)) A z barevné kombinace mám radost - bodejť by ne, když je tam zas ta má červená zamilovaná :-))

      Vymazat
  3. Polštářek je kouzelný ! Ten se MUSÍ líbit ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Reni, díky za návštěvu i milý komentář. Budu se zase těšit :-)

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna