pondělí 23. prosince 2013

Dárek pro mlsouny na poslední chvíli

Dobré odpoledne,

mám ráda neplánované akce a tak jsem dnes zcela neplánovaně zrealizovala ještě jeden dárek na poslední chvíli. Už mě to dřív napadlo, ale nedávala jsem tomuto nápadu příliš šancí kvůli nedostatku času. Ale dneska ráno mě to znovu popadlo a tak jsem se do toho rovnou pustila. 
Cookies jako dárek pro mlsouny na poslední chvíli. Přidám je taťkovi k bezinkovému likéru, o kterém jsem vám už dříve psala.

Vycházela jsem z receptu od Vlasty. Místo ovesných vloček, které jsme doma neměli, jsem ale dala sypané mussli (nepřislazované, nezapékané), ořechové směsi bylo asi trochu více než hrst, navíc jsem přidala i zbytek kandovaného ovoce, které nám zbylo z pečení vánočního cukroví. Při pečení je třeba dávat pozor na to, aby byly od sebe "hromádky" dostatečně vzdáleny. Při pečení se totiž trochu roztáhnou do šířky, tak ať se vám nespojí v jednu obrovskou placku :-)

Mlsný manžel už se "chytl", tak snad si pochutná i taťka :-)))

Krásný den

Anička

13 komentářů:

  1. Aničko, ty sušenky vypadají tuze jedle, no ale můžu se jen dívat, se vším jsem skončila, když mi dali sádru, a tak můžu jen koukat. V té sklenici vypadají moc fajn. Zdravím Maryša :O)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maryško, přeji Ti, ať se Ti ruka zase brzy uzdraví. Na druhou stranu, je třeba hledat i na tom špatném něco pozitivního - aspoň Tě to donutí už jen odpočívat a užívat si jen tu vánoční atmosféru :-) Krásné Vánoce Anička

      Vymazat
  2. Aničko, jsem ráda že se recept hodil a přeji krásné a pohodové Vánoce

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vlasti, hodil. Moc za něj děkuji. Cookiesky se povedly a kousky, které jsem nechala pro naše domácí "užívání" rychle mizí pryč :-)

      Vymazat
    2. A ještě jsem zapomněla - krásné Vánoce :-)

      Vymazat
  3. Aničko,tatínek si určitě pochutná...:-)
    Krásné vánoce přeje Jitka

    OdpovědětVymazat
  4. Aničko...kouzelné Vánoce.
    Jana

    OdpovědětVymazat
  5. Aničko, tobě i celé rodině přeji ty nejkrásnější Vánoce! Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko, mockrát děkuji a přeji nádherné vánoční svátky i celé Tvé rodině :-)

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna