úterý 22. října 2013

Tak trochu unavený příspěvek...

Dobré ráno,

už třetí týden doma bojujeme s bacilem, kterého domů přitáhla s největší pravděpodobností Viktorka ze školky. Viki byla ani ne po týdnu v pohodě, to se ví, ale my ostatní stále bojujeme. 

Nejhůř je na tom ale Jiříček. Noc z neděle na pondělí byla hodně uplakaná. Včera jsme znovu vyrazili k doktorce. A to jsme se minulý čtvrtek rozloučili s tím, že už je skoro v pořádku a jen jsme měli dobrat sirup... Jako by to všechno začalo znovu. 

Dnešní noci jsem se předem obávala a bohužel se má očekávání v tomto směru vyplnila. Noc byla nekončící, unavená, dlouhá. Doma je to jako v lékárně - hromádky s léčivy už máme snad úplně všude.

Má "zábava" tak musí stranou. Chvilkami sice trochu zkouším, ale spíš využívám Jiříčkova spánku během dne k vlastní relaxaci a dospávám probdělé noci. 

Tak držte pěsti, ať jsme z toho brzy zase venku. Venku je přece tak krásně...

Mějte se fajn

Anička

15 komentářů:

  1. Moc držím palce, ať jste brzy fit !!!!!!!!!! Jindra

    OdpovědětVymazat
  2. Aničko, jak psala včera u mě Marcelka, četla jsi to ... jestli jsi to již neudělala, tak vyzkoušej. Vojtíkovi se od večera líp odkašlává a i mamka, které jsem to hned řekla také ... kvůli nemocné babičce, o kterou se stará, pozoruje zlepšení. Jen na ten cibulový odér si musíš přivyknout. A ještě mi Marcelka dnes psala, že když jsme nemocní, tak cibule zčerná asi dřív než po týdnu, takže vyměnit dříve.
    Tak ať jste brzy fit ... Věra

    OdpovědětVymazat
  3. Jooooj, tak nech ste rýchlo zdraví.

    OdpovědětVymazat
  4. Anicko, honem se uzdravte, zrovna jsem dokoncila navod na podkaficka jak jsis prala :) Maminka me taky radila rozkrat cibule a dat je do kazdeho pokoje :) pry zabiji bicily!

    OdpovědětVymazat
  5. Holky, moc moc díky za povzbuzení i rady a Hance i za ten návod k patchworku. Udělal mi obrovskou radost a pozitivně mě naladil do dalších hodin i dnů... Je nač se těšit :-) Cibuli už mám rozkrájenou vejpůl a její libou vůni teď nasáváme opravdu plnými doušky :-)) Je moje vlastní, ze zahrádky. Tak doufám, že ukáže, co umí!

    OdpovědětVymazat
  6. Aničko,myslím na vás ať jsou děti brzo v pohodě a mohou si užívat posledních sluníčkových dní.
    Jana

    OdpovědětVymazat
  7. Jejda Aničko, ať jste rychle zdraví a můžete si ještě užívat krásných dnů. Tento podzim je hodně bacilů, v Pv řádí průjmy a zvracení s teplotami, obě vnučky to prožily, hodně zhubly a ještě pořád se bojí více jíst, aby nezvracely. Trvalo jim to 2 týdny a teď od pondělí jsou už v pořádku. Brzy se uzdravte a měj klidnou noc Maryša :O)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, tak to si teda vážně "užily"... U nás snad lépe :-)

      Vymazat
  8. Aničko,myslím na Vás,at jsou děti brzy zdravé.
    Mrzí mě,že máte trable.Přeji klidnou noc bez pláče,
    a pohlazení pro nemocného Jiříčka.Jana

    OdpovědětVymazat
  9. Aničko, asi je to teď všude.
    Neteře měli skoro 3 týdny kašel a pak to trápilo i nás. Hlavně vydržet. Nejhůř jsou na tom ale malé děti. Pokud Jiřík nemá teplotu tak bych s ním možná šla na chvilku ven. Možná by mu to pomohlo. Malá dostala 3 týdny před koncem prázdnin zápal plyc. Bylo to zrovna v době těch největších veder. 3 dny jsme byli doma, ale pak jsme chodili každý den na chvilku dopoledne ven. Malá seděla venku na písku pod slunečníkem a odpočívala. Venku bylo lépe než doma. Neublížílo jí to. Možná se i rychleji uzdravila.
    Nám pomáhá na kašlání eucasol od justu.
    Tereza

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terko, Jiříček právě teplotu (i když teď už jen kolem 37) má. Od doktorky máme povoleny procházky, když bude hezky a teplo. Dneska to za moc nestojí, tak snad zítra... Ale vyrazíme, určitě :-) Eucasol od Justu znám a používala jsem, ale tentokrát to bohužel nestačilo. Ještě jsem natírala hrudníček tymiánovou mastí, taky od Justu. Tak možná typ pro vás pro příště :-)

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna